Görüş Bildir
Haberler
Milli Kuruluşumuz Ptt

Milli Kuruluşumuz Ptt

silviya alaskarova
24.10.2014 - 14:04 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 14:52

Milli Kuruluşumuz Ptt

Milli kuruluşumuz PTT

Vali Hakan Yusuf Güner PTT’nin 174. Yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Vekili Cemal Altıniğne ve Başmüdürlük kısım müdürlerini makamında kabul etti.

PTT tarihçesi ve dünden bugüne değişen hizmetleri hakkında bilgiler veren Altıniğne, ilimizde Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü 19 Merkez, 18 şube ve 58 acente olmak üzere toplamda 95 iş yerinin olduğunu belirtti. Bu iş yerlerinin dışında 6 tanesi Afyonkarahisar merkezde, 19 tanesi ilçe ve kasabalarda olmak üzere 25 paramatik makinesinin olduğunu belirten Altıniğne, bu paramatiklerde bazı kurumların faturalarını yatırabildiklerini ve para işlemlerinin gerçekleştirebildiklerini söylerken, Afyonkarahisar PTT teşkilatında toplam 126 sı firma çalışanı olmak üzere 374 kişinin çalıştığını ve Afyonkarahisar’ın doğudan batıya, kuzeyden güneye bir köprü vazifesi gördüğünü sözlerine ekledi.

“PTT’ler önemli hizmetler yapıyor”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve PTT Teşkilatının 174. Yaşını kutlayan Vali Hakan Yusuf Güner,“Milli bir kuruluşumuz olan PTT bizler için çok önemli. Türkiye’nin her bir noktasında en ücra yerlerden en geniş yerlere kadar konuşlandırılmış ve halkımıza birçok yönden hizmet veren bir kuruluşumuzdur. Ziraat Bankası ve PTT çocukluğumuzdan bu yana gittiğimiz her yerde görebildiğimiz bir kuruluş. Belki Afyonkarahisar’da PTT binası yol üstünde olduğu için dikkat çekiyor ama dikkat çekmeyen yerlerde bulunan PTT’ler birçok önemli hizmetler yapıyor” diye konuştu.

“Yeni icraatlar ve başarılar diliyorum”

Vali Güner, “Son zamanlarda konseptlerini çağın gereklerine göre yeniledi, bu anlamda da başarılar diliyorum. PTT milli bir kuruluş olduğu için konseptini yenilemesi bence son derece önemlidir. Özel kargo sisteminin yenilenmesiyle PTT’nin yükü azalmış gibi görünse de bakıyorsunuz Türkiye’de en ücra noktasında Devlete millete hizmet veren çok önemli bir kuruluştur. Bu yönüyle başarılar diliyor, yeni yeni icraatlara ve başarılı çalışmalarına devam etmelerini temenni ediyorum. Gariban, işçi, memur ve emekliler için büyük önem arz eden PTT teşkilatının yeni yaşını kutluyorum.“dedi. Ziyaret PTT Başmüdürü Vekili Cemal Altıniğne tarafından Vali Hakan Yusuf Güner’e günün anısına 1980 yılından buyana PTT posta hizmetlerinde kullanılan pulların yer aldığı pul albümü hediye etmesi ile sona erdi.

Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0