Görüş Bildir
Haberler
Milli Karateci Serap Özçelik Dünya Şampiyonu Oldu

Milli Karateci Serap Özçelik Dünya Şampiyonu Oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Milli karateci Serap Özçelik, rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyerek altın madalyanın sahibi oldu.

Almanya'nın Bremen kentinde düzenlenen 22. Dünya Karate Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı önemli başarılara imza atarak, Türk bayrağını dalgalandırıyor.

Kadınlar kumite kategorisinde 50 kilo dalında mücadele eden ve çıktığı karşılaşmalarda rakiplerini mağlup ederek finale yükselen Milli sporcu Özçelik, Almanya'yı temsil eden Türk kökenli sporcu Duygu Buğur ile karşılaştı.

Müsabakayı 6-1 kazanan Serap Özçelik, altın madalya kazanarak kariyerinde ilk kez dünya şampiyonluğu yaşadı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ, MİLLİ KARATECİ ÖZÇELİK'İ TEBRİK ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 22. Dünya Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonluğu unvanını elde eden Milli karateci Serap Özçelik için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle: 'Almanya'da düzenlenen 22. Dünya Karate Şampiyonası'nda mücadele ettiği müsabakalardan tarihi bir başarıya imza atarak ayrılan Serap Özçelik, Dünya Şampiyonu oldu. Hiç şüphesiz ki hepimize haklı bir onur ve ortak bir sevinç yaşatan Özçelik ile bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim.'

  • haberler.com
Kaynak: http://www.haberler.com/turk-milli-ka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0