Görüş Bildir
Haberler
Messi Poşetten Formasını Yapan Afgan Çocukla Buluşacak

Messi Poşetten Formasını Yapan Afgan Çocukla Buluşacak

Enver K.
01.02.2016 - 14:58

Barcelona Kulübünün Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi, poşetten formasını yapan Afgan çocukla bir araya gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

fganistan Futbol Federasyonu (AFF), Barcelona Kulübünün Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi'nin, dünyaca ünlü futbolcunun poşetten yaptığı formasıyla çekilmiş fotoğrafları internette yayılan Afgan çocukla bir araya geleceğini açıkladı.

AFF'den yapılan açıklamaya göre, üstünde 'Messi' ve '10' yazan, poşetten yapılmış Arjantin Milli Takımı formasıyla çekilen fotoğrafları sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yayılan 5 yaşındaki Afgan çocuk Murtaza'nın, hayranı olduğu yıldız futbolcuyla tanışması için girişimler başlatıldı.

AFF'nin, FIFA Altın Top Ödülü'nü 5 kez kazanan Messi ile irtibata geçtiği ve İspanyol kulübü Barcelona'da top koşturan futbolcu ile Murtaza'nın yakın zamanda bir araya geleceği ifade edildi. Buluşmanın, Afganistan'da mı yoksa İspanya'da mı gerçekleşeceğine dair bilgi verilmedi.

Afganistan'ın Gazni vilayetindeki Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğraflarının internette yayılması sonrası 'poşetten Messi forması giyen çocuk' olarak ünlenmişti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
64
6
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

oyyyy çok duygulandım yaaa messi çocuğa forma alsın bence hatta eğitim giderlerini falan üstlensin hatta evlatlık olarak alsın çocuğu futbolcu olarak yetişti... Devamını Gör

Eren Doğan

çok iyi niyetlisin be. üzerler

asdfgh

canım ya.nasıl tatlı bir çocuk