Mesih Olduğunu İddia Eden Hasan Mezarcı'nın Oruç Tutarken Su İçebilme Güncellemesi Gündemde
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Yıllardır mesih olduğunu iddia eden Hasan Mezarcı sosyal medyayı da gayet etkin kullanıyor. Çağrılarını genelde Twitter'dan duyuruyor. Ramazan ayında iftarın nispeten uzun olduğu şu zamanlarda da yeni bir güncellemeyle geldi. Açıkçası timeline biraz şaşırdı.
Eski milletvekili ve siyasetçi Mezarcı'yı biliyorsunuzdur. Düzce'de bir çiftlikte yaşıyor, mesih olduğunu iddia ediyor ve havarileriyle kendi mesajlarını iletmeye çalışıyor.
Mezarcı dün gece susuz kalmanın zararlarına değinerek oruç tutarken su içmeyi serbest bıraktı.
Bazıları bu yeniliği memnuniyetle karşıladı.
🤔
Farklı sorular da geldi.
Bazı fıkhi sualler...
Sizin de isteğiniz bitmiyor.
🤔
👇
Luppo olmadan karantina bile çekilmiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Öğretmenlik, çevirmenlik gibi görevlerde bulundum. Bu esnada pek çok mizah mecrasında yazılarım yayımlandı. Türkiye’de sosyal medyanın popülerleşmesinin ardından yaşanan her olayın hem şahidi oldum hem de bu mecraların aktarıcısı olmaya çalıştım. 2015 yılından beri Onedio’da yaratıcı içerikler ve sosyal medya gündemi üzerine çalışıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın