Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur Sosyal Medyada Olay Yaratmaya Devam Ediyor! "Aşırı Pozitifim"...

Merve Boluğur Sosyal Medyada Olay Yaratmaya Devam Ediyor! "Aşırı Pozitifim"...

GNS
08.11.2021 - 18:12

Eski ilişkileriyle ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur olay yaratan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Cesur giyimi ve pozlarıyla Instagram hesabında takipçilerine görsel bir şölen yaratan Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde estetik itiraflarında bulunmuştu. Dudakları dolgun gözüksün istediği için kat kat ruj sürdüğünü ve sonrasında kıyafetlerin üstünde daha iyi duracağı düşüncesiyle göğüs estetiği yaptırdığını açıklayan Merve Boluğur, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla yine olay oldu. Oyuncu fotoğrafına 'bu gün aşırı pozitifim' açıklamasında bulundu. İşte Merve Boluğur'un o paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Estetik açıklamalarıyla gündeme gelen Merve Boluğur, yaptığı açıklamalar sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla olay oldu. YouTube kanalında yayınladığı videolar, açıklamaları ve ilişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur'un paylaşımına takipçilerinden pek çok yorum ve beğeni geldi.

Fotoğraflarıyla Gündeme Geliyor

Fotoğraflarıyla Gündeme Geliyor

Geçtiğimiz günlerde, “acıdan zevk alıyorum” açıklamasıyla dikkat çeken ünlü isim derin göğüs dekolteli pozuyla gündeme gelmişti. Kendi fotoğrafını 'tehlike' notuyla paylaşan güzel isim sonrasında aynı pozunu bir kere daha paylaşmıştı.

Estetikten Kusacağım

Estetikten Kusacağım

Yaptığı açıklamalarda; 'Ergenlik dönemlerimde dudaklarımı büyütmek için üç kat ruj sürüyordum. Artık bunları yapmıyorum. Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum. Estetikten kusacağım. Kim ne yaptırıyorsa yaptırsın ama kendi adıma bir şey yapmayı sevmiyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

İşte O Paylaşım

İşte O Paylaşım
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın