Görüş Bildir
Haberler
Merkür Retrosunda Psikolojini Altüst Edecek Şeyi Söylüyoruz!

Merkür Retrosunda Psikolojini Altüst Edecek Şeyi Söylüyoruz!

Aburoski
07.02.2020 - 09:00

Merkür retrosunu yaşadığımız şu günlerde senin psikolojini altüst edecek olan şeyi söyleyeceğiz. 

Hadi bakalım, seni teste doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyle bakalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Söyle bakalım, para için aşkından vazgeçer misin?

4. Peki, kalabalık bir ortamda sevgilin sürekli yakın arkadaşınla ilgilense tepkin ne olur?

5. Peki, sence uzaktan gelen sevgili havaalanından/otogardan alınmalı mı yoksa kendisi mi gelmeli?

5. Peki, sence  uzaktan gelen sevgili havaalanından/otogardan alınmalı mı yoksa kendisi mi gelmeli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalan söyleyen birini hemen anlar mısın?

7. Senden ayrılan eski sevgilin yeniden karşına zengin biri olarak çıktı ve geri dönmeni istiyor. Fakat senin de sevgilin var. Ne yapacaksın?

8. Son olarak, evden çıktıktan bir an ocağı kapatıp kapatmadığına emin olamadın. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk hayatın!

Evet, verdiğin cevaplara göre Merkür Retrosu sürecinde senin psikolojini altüst edecek şey; Aşk hayatın! Retro olsun olmasın genellikle aşk bize çok çektiriyor zaten. Bu bilinen bir gerçek. Bu süreçte, önceden aklına takılan soruların cevaplarını öğrenmeye çalışacaksın ve bu durum seni çok yoracak. Aldığın cevaplar da seni hiçbir şekilde tatmin etmeyecek. Sevgilinin seni sevmediğini düşüneceksin ve bu düşünceyle bir süre kafayı yiyeceksin. Aklından bu şekilde bir sürü şey geçecek. İlişkine dair olmayan birçok şeyi kafanda kuracaksın. Anlayacağın ruhen kendine çok zarar vereceksin. Tam bir paranoyak olacaksın. Bu durumu abartıp sevgilinin seni aldattığını bile düşüneceksin. Bu düşünceni ona söyleyeceksin ve çok büyük bir tepki alacaksın. Bu tepki ne yazık ki ilişkine zarar verecek. Açıkcası, ona soğuk davranacağın için bu tepkiyle karşılaşman normal. O, senin olmayan durumlar üzerine tavırlarının değiştiğinin farkına varacak. aldatma konusu açılınca da büyük bir patlama yaşayacak. Umarım anlatabiliyorumdur. 

Sen kafanda olmayan şeyleri kuracaksın, sevgiline bu nedenle soğuk davranacaksın ve sonra aldatma şüphesi seni yediği için bunu sevgiline söylediğinde olay patlayacak. Aslında bir nevi psikolojini sen altüst etmiş olacaksın. Son olarak gönlünü rahatlatacak bir şey de söyleyeyim. Kısa süre sonra bu durumdan kurtulacaksın. Sevgilinle de bu psikolojiden arındıktan sonra eski halinize döneceksiniz. Merak etme! :)

Seni anlayamayan insanlar!

Evet, verdiğin cevaplara göre Merkür Retrosu sürecinde senin psikolojini altüst edecek şey; Seni anlamayan insanlar! Bu durumu yaşayacak olan çok fazla insan var merak etme yalnız değilsin. Ayrıca bunun psikolojini altüst etmesinde de haklısın. Kendini doğru bir biçimde ifade ettiğini düşünsen de insanların seni anlamamak için diretmesi seni çok etkileyecek. Hem sinirlenecek hem de üzüleceksin. Sorunun sende olup olmadığını düşünüp duracaksın. Tam da anlaşılmaya ihtiyacın olduğu dönemde bu durumla karşı karşıya olmak psikolojini fazlasıyla etkileyecek. Üstüne bir de senin önemli bulduğun konuları karşındaki insanların umursamaması seni iyice çıldırtacak. Belki küçük krizler bile yaşayabilirsin. Aman buna dikkat et. 

Ayrıca bu süreç arkadaşlıklarını da sorgulamana neden olacak. 'Beni anlamayan insanları neden etrafımda barındırayım ki?' diyeceksin ve arkadaşlık ilişkilerin de bozulacak. Anlaşılmama durumu bir süre sonra yalnız olduğunu düşünmene de yol açacak. Tabii bunu kafana takacaksın. Bunları yaşayacaksın doğru ama elbette sonsuza kadar devam etmeyecek. Bir süre sonra kendine geleceksin ve bu psikolojik durumdan kurtulacaksın. Merak etme! :)

Yalnızlık!

Evet, verdiğin cevaplara göre Merkür Retrosu sürecinde senin psikolojini altüst edecek şey; Yalnızlık! Yalnız kalmak zaten senin fobin. Kimin değil ki? İnsana kendisini çok çaresiz hissettirir bu durum. Sen de aslında yalnız olmadığın halde kendini çok yalnız hissedeceksin bu süreçte. Etrafındaki insanların seni sevmediğini düşüneceksin. Onlara ne kadar çok değer verirsen ver bir türlü karşılığını alamadığını hissedip kendi içine gömüleceksin. Çevredeki insanların birkaç hatası nedeniyle bu ruh haliyle dolaşacaksın bir süre. 'Beni neden sevmiyorlar?' , 'Ben neden yalnızım?' , 'hak ettiğim değeri neden görmüyorum?' gibi sorular senin aklını kurcalayacak. Kafanda bu tarz şeyleri kurarak psikolojini altüst edeceksin. 

İnsan bazen bu şekilde hissedebiliyor, seni gayet iyi anlıyorum. Arkadaşlarımızın ya da ailemizin yaptığı en ufak bir yanlış harekette direkt bizi sevmediklerini düşünebiliyoruz. Bu sana özel bir durum değil. Bunu birçok insan yaşıyor. İçini ferah tut. Onlar seni çok seviyor. Sevmeseler neden hayatında olmaya devam etsinler ki? Böyle düşünmeye bak. Merak etme kısa sürede sevildiğini anlayacaksın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
97
57
25
23
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
burcucuk

Herkes yalnız :/

Gizem Yenikler

Aşk hayatın!

Orhan Ulusoy

Aşk hayatın!