Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu! Partneri İse Yakışıklı Oyuncu Olacak...

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu! Partneri İse Yakışıklı Oyuncu Olacak...

Müge Kakşi
21.02.2022 - 19:47

2020 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi 2021 yılı Temmuz ayında final yaparak ekranlara veda etmişti. Başrollerinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Dicle karakterine hayat veren güzel oyuncu Ahsen Eroğlu ise dizinin ardından bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Başarılı oyuncunun yeni projesi ise belli oldu. İşte Ahsen Eroğlu'nun yeni projesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Menajerimi Ara adlı dizide Dicle karakterine hayat veren güzel oyuncu Ahsen Eroğlu gösterdiği performansla izleyiciler tam not almıştı. Dizinin ardından Eroğlu'nun yeni projesi merak edilirken, TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre beklenen haber geldi. İşte Ahsen Eroğlu'nun yeni projesi ve partneri...

Ahsen Eroğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu

Ahsen Eroğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Ahsen Eroğlu O3 Medya'nın 'Merve Kült' adlı dijital filmiyle anlaştı. Proje Ceylan Naz Baycan'ın 'Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü' kitabından uyarlandı. 

Çekimleri mart sonunda başlayacak olan filmin yönetmenliğini Cemal Alphan yapacak. 'Merve Kült' filminin senaryosu da hem kitabın yazarı, hem de filmin yönetmeninin ortak imzasını taşıyor.

Partneri İse Ozan Dolunay Olacak

Partneri İse Ozan Dolunay Olacak

Ahsen Eroğlu'nun filmdeki partnerini ise Ozan Dolunay canlandıracak. 

Filmde Eroğlu 'Merve'yi, Dolunay 'Anıl'ı canlandıracak. Merve'nin annesi Nevra'yı ise usta oyuncu Zuhal Olcay oynayacak. Olgun Toker ise Şehmuz karakterine hayat verecek. 'Merve Kült' filmi Netflix'te seyirciyle buluşacak. Filmde büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapmış Merve Kültür'ün renkli ve sorgulatan hikâyesi sinemaya aktarılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın