Görüş Bildir
Haberler
Memleketine ve Burcuna Göre Senin Yüz Tipini %100 Söylüyoruz!

etiket Memleketine ve Burcuna Göre Senin Yüz Tipini %100 Söylüyoruz!

Memleketin ve burcun senin yüz tipini belirliyor. Eğer sen de yüz tipinin ne olduğunu merak ediyorsan çok doğru yerdesin. 

Hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce memleketini söyler misin?

Şimdi de burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dikdörtgen bir yüz tipine sahipsin!

Dikdörtgen bir yüz tipine sahipsin!

Senin yüz tipin tam olarak dikdörtgen şeklinde diyebiliriz. Çene ve yanak kısımların biraz daha geniş duruyor. Anlın yüzüne oranla daha dar bir açıya sahip. Aynı zamanda keskin bir bakışa sahipsin.

Oval bir yüz tipine sahipsin!

Oval bir yüz tipine sahipsin!

Senin küçük ve oval bir yüz tipin var. Genel olarak çene yapın sivri ve küçük duruyor. Burun yapın da güzel ve küçük diyebiliriz. Bu da seni inanılmaz çekici kılıyor.

Kare bir yüz tipine sahipsin!

Kare bir yüz tipine sahipsin!

Senin kare şeklinde bir yüz tipin var. Genel olarak yüz hatlarında bir genişlik var. Çene ve yanak kısmın oldukça geniş duruyor. Dışarıdan bakıldığında sert bir yüz ifadesine sahip gibi duruyorsun.

Kalp şeklinde yüz tipine sahipsin!

Kalp şeklinde yüz tipine sahipsin!

Senin kalp şeklinde bir yüz tipin var. Elmacık kemiklerin oldukça çıkık ve yanak kısmın daha içe doğru duruyor. Bu da seni oldukça çekici gösteriyor. Normalde estetikle bu hale gelmek isteyen çok fazla insan var. Şanslısın...

Üçgen yüz tipine sahipsin!

Üçgen yüz tipine sahipsin!

Senin üçgen şeklinde bir yüz tipin var. Yani çene kısmın yüzüne göre daha geniş duruyor. Anlın ise yüzüne oranla daha dar ve küçük geliyor. Sana bu sert bir ifade katıyor açıkçası.

Yuvarlak yüz tipine sahipsin!

Yuvarlak yüz tipine sahipsin!

Senin yuvarlak bir yüz tipin var. Genel olarak anlın, çenen, burnun ve dudakların orantılı duruyor. Bu da seni oldukça sempatik bir insan yapıyor. Seni tanımayan insanlar yüzüne baktığında ne kadar tatlı bir insan olduğunu anlayabiliyorlar.

Elmas yüz tipine sahipsin!

Elmas yüz tipine sahipsin!

Sen elmas bir yüz tipine sahipsin. Anlın dar, göz kısmın oldukça geniş ve belirgin, çenen ise ince ve dar görünüyor. Gözlerinin belirgin oluşu seni inanılmaz seksi yapıyor. Bu yüzden oldukça şanslısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
262
127
97
88
59
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın