Görüş Bildir
Haberler
TV
Melisa Aslı Pamuk'un Yeni Projesi Belli Oldu: Neşet Ertaş'ın Efsane Aşkı Olacak!

Melisa Aslı Pamuk'un Yeni Projesi Belli Oldu: Neşet Ertaş'ın Efsane Aşkı Olacak!

GNS
17.05.2022 - 19:27

Son olarak dijital platform projesi Hayaller ve Hayatlar'da boy gösteren Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi öğrenildi. beIN Connect'de yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin final yapacağının duyulmasının hemen ardından gelen proje haberi, Pamuk'un sevenlerini heyecanlandırdı. Oyuncunun yeni projesinin bir film olacağı, hatta filmde efsane bir karakteri canlandıracağı söylendi. İşte Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesine dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek çok dizide yer alan ve başarılı oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi öğrenildi. Ekranlarda son olarak karşımıza Kırmızı Oda dizisi ile çıkan ve sonrasında dijital platform dizisi Hayaller ve Hayatlar'da rol alan Pamuk, Birsen Altuntaş'ın haberine göre şimdi de bir film için hazırlanıyor. İşte haberin detayları...

Melisa Aslı Pamuk'tan Yeni Proje Müjdesi!

Melisa Aslı Pamuk'tan Yeni Proje Müjdesi!

31 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, kendisine dinlenme fırsatı tanımadı. Hayaller ve Hayatlar dizisinin ani ve beklenmedik final kararı sonrası platformun bildirimi silmesi, kafaları karıştırmıştı. Oyuncu bu süreç esnasında yeni bir proje için el sıkıştı.

Sinema Filminde Oynayacak

Sinema Filminde Oynayacak

Bir süredir kendi şampuan markasını çıkartmak adına çalışmalar sürdüren oyuncu, tabiri caizse harıl harıl çalışıyor. Kendisine hiç zaman tanımayan Pamuk, bir sinema filmi için hazırlanmaya başladı.

Neşet Ertaş'ın Efsane Aşkı Olacak!

Neşet Ertaş'ın Efsane Aşkı Olacak!

Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstleneceği öğrenilen Neşet Ertaş filminde, Neşet Ertaş'ın aşık olduğu o kadını Melisa Aslı Pamuk canlandıracak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın