Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil'in Son Çark-ı Bigo Yayınında 2 Milyon Liralık Hediye Verildi

Mehmet Ali Erbil'in Son Çark-ı Bigo Yayınında 2 Milyon Liralık Hediye Verildi

Geçen yıllarda evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan, sonrasında yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı nüksedince aylarca hastanede yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, şimdilerde yaptığı açıklamalarla gündemi meşgul etmekten çekinmiyor. Ünlü şovmenin Bigo Live’da haftalardır devam ettirdiği Çark-ı Bigo adlı programının dün gece sonuna gelindi. Dün gece, geçtiğimiz yayınlara kıyasla oldukça duygusal geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük hediyeyi duyan katıldı!

Büyük hediyeyi duyan katıldı!

Uzun yıllar boyunca herkesin severek takip ettiği TV programı Çarkıfelek’i özleyenler ve o eğlenceyi arayanlar Çark-ı Bigo’ya haftalarca çok büyük ilgi göstermişti fakat dün geceki yayının son yayın olduğunu duyan herkes yayına akın etti. Büyük ödüle sahip olabilmek için izleyiciler sıraya girdi.

Programın son yayınında Mehmet Ali Erbil hem hüzünlü hem de haftalardır bahsettiği büyük hediyeyi vereceği için heyecanlıydı.

En büyük ödül iPhone 13

En büyük ödül iPhone 13

Hem izleyenlerin hem de yarışmacıların yayın boyunca gülüp eğlendiği yarışmada, ünlü şovmen tıpkı Çarkıfelek günlerinde olduğu gibi ödüller dağıttı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacılar Çark-ı Bigo programında uygulama içi hediyelerin yanında Airpods, Apple Watch 7 gibi hediyeler kazanmıştı.

Bu yayın geçtiğimiz haftalara göre oldukça farklı geçti. Geçtiğimiz akşamın büyük ödülü olan Iphone 13 128 GB ödülü, kazanan yarışmacı tarafından büyük bir iyilikle ihtiyacı olan bir kişiye hediye edildi. Uygulamanın chat kısmına yazanların arasından bir kişiyi seçip yayına davet eden yarışmacı, ödülü ihtiyaç sahibine hediye etti. Hediyeyi alan genç büyük sevinç yaşadı. Bu geceye özel “Sürprizli bir hediye” verildi.

Uğur derin dondurucu

Uğur derin dondurucu

Mehmet Ali Erbil’in haftalardır bahsettiği son programa özel hediye ise yılların programı olan Çarkıfelek’in ikonik hediyesi Uğur Derin Dondurucu oldu. Hediye, yayında gerçekten derin dondurucuya ihtiyacı olan bir gence gitti. Genç, ünlü şovmenle yaptığı sohbetten sonra derin dondurucuya ihtiyacı olduğunu belirtti. Ünlü şovmen de Uğur Derin Dondurucu’yu gence hediye etti.

En duygusal yayın

En duygusal yayın

Yayın esnasında engelli bir vatandaş Mehmet Ali Erbil’den akülü tekerlekli sandalye istedi. Mehmet Ali Erbil bu kişiye akülü tekerlekli sandalye sözü verip hemen iletişim bilgilerini aldı. Yayındaki yardımlar bununla da bitmedi.

2 milyon TL değerinde yardım göz yaşarttı

2 milyon TL değerinde yardım göz yaşarttı

Dün gece yayındaki beklenmeyen olaylardan bir tanesi de 2 Milyon TL değerindeki yardım oldu. Yayına katılan bir müteahhit ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmek istediğini belirtti. Yayına MSA hastalığına sahip yardıma ihtiyacı olan bir vatandaş katılınca, müteahhit bu kişiye 2 Milyon TL değerindeki dairesini hediye etti. Mehmet Ali Erbil ve ihtiyaç sahibi vatandaş oldukça duygulanıp gözyaşlarını tutamadılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Eski Çarkıfelek günlerime döndüm"

"Eski Çarkıfelek günlerime döndüm"

Programda yaptığı şakalarla, yine eski formunu yakaladığı görülen ünlü şovmen her programda “Eski Çarkıfelek günlerime döndüm, Bigo Live'da da aynı duyguları yaşıyorum.” diyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın