Görüş Bildir
Haberler
Meghan Markle'dan Kraliyet Ailesini Sarsacak İtiraflar

Meghan Markle'dan Kraliyet Ailesini Sarsacak İtiraflar

Nişan haberlerinin duyulmasından bu yana olay olan Prens Harry ve Meghan Markle; kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşseler de  İngiliz kamuoyunun gündeminden düşmüyorlar. Ülkeden ayrıldıktan sonra ABD’li televizyon efsanesi, Oprah Winfrey’e röportaj veren çift, Kraliyet ailesini zor durumda bırakan iddialarıyla uzun süre konuşulmuştu. Meghan Markle, söz konusu röportajdan sonra bu defa da tüm kraliyet kurallarını yıkarak; Ellen Show'a katıldı. İşte programa dair detaylar ve Meghan'ın açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz Kraliyet ailesine adeta bir yıldırım gibi düşen Meghan Markle, Prens Harry'le birlikte kraliyet görevlerinden feragat etmekle kalmadı, iki veliahtı da Amerika'ya peşinden sürükledi. Nişan haberlerinin duyulmasından bu yana gündemden düşmek bilmeyen olay çift Oprah'a yaptıkları açıklamayla 'Kraliçe çok kızacak' açıklamalarına sebep olsalar da Meghan dur durak bilmiyor: bu defa da yakın arkadaşı Ellen'in programına konuk olan Markle neler anlattı? İşte detaylar...

Oprah Röportajı Çok Konuşulmuştu

Oprah Röportajı Çok Konuşulmuştu

Meghan Markle ve Prens Harry çifti Oprah'a özel yaptıkları röportajda Meghan'ın;

'Aileye katıldıktan sonra buraya gelinceye kadar pasaportumu, ehliyetimi, anahtarlarımı hiç görmedim. Bunları sonra bana iade ettiler' dedi.

Sussex Düşesi, akıl sağlığının kötüleştiğini ve 'artık yaşamak istemediğini' belirterek 'Kuruma (Saray İdaresi) gittim ve yardım için başka bir yere gitmem gerektiğini söyledim. 'Daha önce hiç böyle hissetmedim ve bir yerlere gitmem gerekiyor' dedim. Bana gidemeyeceğimi, bunun kraliyet ailesi için iyi olmayacağını söylediler' diye konuştu.

Meghan Markle, Dur Durak Bilmiyor

Meghan Markle,  Dur Durak Bilmiyor

Bu açıklamaların ardından, kraliyet ailesinin ne cevap vereceği uzun süre tartışılsa da Meghan Markle, duracak gibi görünmüyor.

Ellen Show'a da Katıldı

Ellen Show'a da Katıldı

Son olarak Ellen Show'a katılacağının açıklanması ve fragmanlarının yayınlanmasıyla olay olan Meghan; beklenen kötü açıklamaların aksine oyunculuk kariyerinden bahsetti.

Yayınlanan kısa tanıtımda Markle, oyunculuk kariyerinin başıyla ilgili ifadeleriyle dikkat çekiyor. Deneme çekimlerine gittiği dönemlerden bahseden Markle, ikinci el arabasıyla yaşadığı zorlukları anlattı. Aracının kapısının bozuk olduğunu söyleyen Markle, bu yüzden tırmanarak binmek zorunda kaldığını vurguladı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın