Görüş Bildir
Haberler
Medikal Astrolojiye Göre Hayatınızın Bir Noktasında Mutlaka Yakalanacağınız Hastalık Nedir?

Medikal Astrolojiye Göre Hayatınızın Bir Noktasında Mutlaka Yakalanacağınız Hastalık Nedir?

Entel Feridun
15.09.2022 - 07:07

Yaşamda astrolojinin elinin değmediği yer yok, desek yeridir. Gökyüzü ve astroloji öyle ince hesaplamalarla işliyor ki burçlar sağlığımızı bile etkileyebiliyor. Astrolojinin bir alt dalı olarak adlandırılan medikal astrolojiye göre bazı burçlar bazı hastalıklara yakalanmaya daha yatkın oluyor, bazıları ise güçlü bir bağışıklık sistemi ile hastalıklara direnç göstermek konusunda daha sağlıklı oluyorlar. 

Medikal astrolojiye göre burcunuzun yakalanabileceği hastalıklar ve yüksek risk altında olan burçlar hangileriymiş, bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Medikal astroloji oldukça geniş bir çalışma alanıdır, bu sebeple yalnızca Güneş burcunuza göre yapılan yorumlamalar eksik kalabilir.

Medikal astroloji oldukça geniş bir çalışma alanıdır, bu sebeple yalnızca Güneş burcunuza göre yapılan yorumlamalar eksik kalabilir.

Bu nedenle doğum haritanızı hesaplarken doğum bilgilerinizi ve özellikle doğum saatinizi doğru bildiğinizden emin olmalısınız. Böylece medikal astrolojide mühim olan kişinin genetik rahatsızlıklarını, bağışıklık sisteminin sağlığı, yaşam ve beslenme şekli gibi birçok konu aydınlatılabilir. Sağlığınız hakkında doğum haritanızdan doğru okumalar yapabilmek ve olası rahatsızlıklarınızı öğrenebilmek için  6. ev, 6.ev yöneticisi, aldığı açıları ve dönem transitlerini görebiliyor olmanız gerekmektedir.

Aşağıdaki yorum Güneş burcunuza göre ve yükselen burcunuza göre yapılmış genel geçer yorumlardır. Haydi başlayalım!

Koç burcu:

Koç burcu:

Koç burçları vücutta baş ve yüz bölgesini temsil eder. Koç burçları genellikle bir ömür diş problemleri ile uğraşırlar. Ya dişleri çarpık ve yamuktur, tel taktırmaları gerekir. Ya da devamlı çürüme, dolgu ve kanal tedavisi için dişçidedirler. Dişçiden çıkmayan bir arkadaşınız varsa o muhtemelen Koç burcudur. Aynı zamanda kronik baş ağrıları, migren, göz bozukluğu hatta küçük yaştan itibaren gözlük takma olabilir.

Boğa burcu:

Boğa burcu:
goldenpoppyherbs.com

Boğa burçlarının vücutta temsil ettiği bölge boyun ve boğazlardır. Boğa burçları bu nedenle boğaz ağrıları çekebilirler. Azıcık hava soğusa hemen boğazı şişen o kişi Boğa burcudur. Boğaz hassasiyeti, bademcik ya da farenjit olmaya yatkınlardır. Aynı zamanda tiroid sorunu da verebilir.

İkizler burcu:

İkizler burcu:
goldenpoppyherbs.com

Vücutta omuzlar, kollar ve elleri temsil eden İkizler burçları el bileklerini ya da kollarını kırabilirler. Bu bölgelerle ilgili bir sağlık sorunu doğabilir. Aynı zamanda sinir sistemleri de hassastır. Zihin ve sinir ile ilgili hastalıklarla uğraşabilirler. Yaşlılıklarında alzheimer olmaları muhtemeldir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç burcu:

Yengeç burcu:

Yengeç burçları göğüs bölgesini ve üst mideyi temsil eder. Devamlı midesini üşüten ya da sinirlenince midesine vuran o arkadaşınız Yengeç burcu olabilir. Nefes almada zorluk yaşayabilirler, panik atak ya da anksiyete yaşayabilirler.

Aslan burcu:

Aslan burcu:
goldenpoppyherbs.com

Aslan burçları vücutta sırt ve kalbi temsil ederler. Kalple ilgili sorunları olabilir, kalp hastalıklarına yatkındırlar. Sırt ağrıları yaşayabilirler.

Başak burcu:

Başak burcu:

Sindirim sistemi ve karın bölgesi Başak burçlarının temsil ettiği bölgelerdir. Başak burçları sıklıkla bağırsak hassasiyeti yaşayabilirler. Bağırsakları bozulmaya yatkındır. Aslında vücudumuzun sağlıklı olması sindirime bağlı olduğu için bu bölgenin sıkıntılı olması onları sinirsel anlamda da etkiler. Mutsuzluk ve depresyon yaşatabilir.

Terazi burcu:

Terazi burcu:

Terazi burçları göbek böbrek ve bel kısmını temsil eder. Muhtemelen böbrek taşı düşürme, kum dökme ya da böbrek hastalıkları yaşayabilirler.

Akrep burcu:

Akrep burcu:

Akrep burcu vücutta cinsel organları temsil eder. Bu bölgelerde yaşanan her türlü sağlık sorununa açıktırlar. Cinsel hastalıklara yakalamaya eğilimlidirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay burcu:

Yay burcu:

Yay burçları vücutta kasları temsil ederler. Hayatlarında bir kez kas yırtılması gibi bir sorun yaşarlar. Ayrıca kas hastalıklarına da eğilimli olabilir.

Oğlak burcu:

Oğlak burcu:

Oğlak burçları deri, cilt ve eklem yerlerini temsil eder. Sivilce problemi ile uğraşabilirler, egzama ve sedef gibi deri hastalıklarına yakalanmaya eğilimlidirler. Eklem bölgeleri hassastır ya da vücutları çok esnek olmayabilir.

Kova burcu:

Kova burcu:

Kova burçları dolaşım sistemi ve baldırları temsil eder. Damarlarda pıhtılaşma, kan dolaşım bozukları sağlık sorunları yaşayabilirler.

Balık burcu:

Balık burcu:

Balık burçları ayakları temsil eder. Ayak tabanları ile ilgili sorunlar, düzleşme ya da topuk çatlağı gibi hayat kalitesini düşüren sağlık sorunları yaşayabilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DR.D

Arkadaşlar böyle götten dallama şeylere inanıp da moralinizi bozmayın. Yok böyle birşey. Burç falan filan hepsi hikaye. Bi sıkıntınız yada sağlık şüpheniz va... Devamını Gör

Manuel greyfurt

Mesela bazı tür insanlar var bunlar dinlere filan inanmaz (ben dahil) geri kafalılık cahillik filan der ama böyle şeylere inanır (ben dahil değil). Bu tür in... Devamını Gör

ömer

Medikal astrolojiye göre yakalacağınız tek hastalık psikolojiktir bir terapiyle çözülür takmayın 👌🏻