Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Üçüncü Finalist Kim Oldu? 5 Ocak MasterChef’te Önlüğü Kim Aldı?

MasterChef Üçüncü Finalist Kim Oldu? 5 Ocak MasterChef’te Önlüğü Kim Aldı?

MasterChef'in 5 Ocak 2022 akşamı yayınlanan bölümünde üçüncü finalist belli oluyor. Beyaz önlüğün üçüncü sahibinin kim olduğu araştırılıyor. Dilara, Tahsin ve Eren arasından bir isim beyaz önlüğü alıyor. MasterChef'te ilk iki çeyrek finalist Hasan ve Sergen olmuştu. Tahsin, Dilara ve Eren 3. çeyrek finalist olarak şef ceketini giymek için tezgah başına geçti. Yarışmacılar, ünlü şef Ömür Akkor'un özel menüsündeki yemekleri yapmak için yarıştı. Puanlama sonunda MasterChef'in üçüncü çeyrek finalisti belli oldu. Peki, MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? MasterChef üçüncü finalist kim oldu? 5 Ocak MasterChef’te önlüğü kim aldı? İşte MasterChef'te ilk dörde kim kaldı? sorusunun yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye 2021'de çeyrek finale yükselme mücadelesi devam ediyor. MasterChef'te Sergen Özen, Tahsin Küçük, Dilara Başaran, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı son 5 yarışmacı arasına girmişti. İlgiyle izlenen yarışma programında birinci beyaz önlüğü Sergen Özen aldı. İkinci ceketin ya da önlüğün sahibi Hasan Biltekin oldu. Peki, MasterChef'te çeyrek finale kim kaldı? MasterChef üçüncü finalist kim oldu? 5 Ocak MasterChef’te önlüğü kim aldı?

MasterChef Üçüncü Finalist Kim Oldu?

MasterChef Üçüncü Finalist Kim Oldu?

Gecenin sonunda ise Dilara 43, Tahsin 45, Eren ise 48 puan topladı. Böylece MasterChef Türkiye 2021'de çeyrek finale çıkan 3. yarışmacı Eren Kaşıkçı oldu.

MasterChef'te Sergen ve Hasan'ın ardından çeyrek finale çıkan son yarışması Hasan oldu. Hasan'ın şef ceketini ise Mehmet Yalçınkaya giydirdi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın