Görüş Bildir
Haberler
'MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef’in Başına Öyle Bir Şey Geldi ki Gülmeden Duramayacaksınız!

'MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef’in Başına Öyle Bir Şey Geldi ki Gülmeden Duramayacaksınız!

Hacer Tonay
25.12.2021 - 20:02

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir hayran kitlesine sahip sevilen yarışma MasterChef’in her bölümü çok konuşulmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen yarışmanın 142'nci bölüm tanıtımı yayınlandı. 26 Aralık Pazar günü yayınlanacak yeni bölümde, eleme heyecanı yaşanacak. Merakla beklenen yeni bölümde izleyici tatlı bir sürpriz de bekliyor. Yayınlanan bölüm tanıtımına, kanalın kedisi ile Şef Mehmet Yalçınkaya damga vurdu. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarında sevilerek takip edilen yarışma 'MasterChef Türkiye'de 18'inci haftanın eleme adayları belli olurken yarışma esnasında kediyle yaşanan anlar herkesi güldürdü. Peki sevilen yarışmaya kim veda edecek? Yarın akşam tv8'de ekranlara gelecek olan bölümün tanıtımı izleyiciyle buluşurken Mehmet Şef ve kedi arasında yaşananlar damgasını vurdu…

MasterChef’te Elenen İsim Kim Olacak?

MasterChef’te Elenen İsim Kim Olacak?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Siviroğlu ve Danilo Zanna'nın jürisi olduğu MasterChef’te mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyunları sonrasında mücadele ettiği yarışmada elemeye kalan Burcu Önal, Mert Yılmaz ve Hasan Biltekin, şeflerin verdiği sebzeleri kullanarak Kilis Tava yapmaya çalışacak.

Verilen sürenin sonunda yemeklerin tadına bakacak olan şefler, yarışmacılara puan verecek. Gecenin sonunda en az puanı alan isim, MasterChef Türkiye macerasına son verecek.

Yarışma esnasında çekimler devam ederken stüdyoya bir anda kedi girdi ve miyavlamaya başladı. Sevimli kediye kayıtsız kalamayan ve kediyi sevmek isteyen Mehmet Yalçınkaya, 'Kurban olurum' diyerek kediyi kucağına aldı.

Kedinin yüzüne pati atmasıyla şaşkınlık yaşayan Yalçınkaya, bir anda kediyi elinden bıraktı. O anlarda başta diğer jüri üyeleri olmak üzere yarışmacılar da kahkahaya boğuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın