Görüş Bildir
Haberler
Mass Effect Andromeda: Oyun Bilgileri Sızdı

Mass Effect Andromeda: Oyun Bilgileri Sızdı

Anıl Güven
23.11.2015 - 18:02

Sadece birkaç saat önce reddit üzerinden kimliği belirsiz bir kullanıcı Mass Effect Andromeda’nın oynanışı hakkında detaylı bilgileri sızdırdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimliğini korumak istemesi sebebiyle kendini açıklamayan kullanıcının sızdırdığı bu bilgilerin doğruluğu henüz bilinmese de Mass Effect’in reddit moderatörleri bu bilgiyi doğrularken kanıtların, Bioware/Electronic Arts tarafından görülmemesi için saklanması istenildi.

Sızan bilgiler çoğunlukla oyunun hikayesi ve oynanışı hakkında bilgiler veriyor. İşte bu bilgilerin bazıları:

  • Ana karaktere eşlik edecek olan iki tane karakter olacak, bilgileri sızdıran kişi sarışın bir insan kadın ve bir krogan olacağını ekledi.

  • Tüm squad üyelerinde haritayı keşfedebilmelerini oldukça kolaylaştıracak jetpackler olacak.

  • Omnitool artık çok daha fonksiyonel.

  • Makolar artık düzenlenebilir.

  • Ana karakter bundan sonra “the pathfinder” olarak anılacak. Bu hikayeye çok daha uygun çünkü insanlık için yeni bir ev arayışı içerisinde.

  • Gemide artık “pathfinder quarters” bölümü olacak.

  • Eski Mass Effect oyunlarına karşılık Mass Effect Andromeda artık yeni bir seyahat sistemini bizlere sunacak. Bundan sonra geminiz ile uçarak seyahat edebileceksiniz.

  • Gemiler tamamen değişikliğe uğrayacak. (tahminlere göre eskisinden daha büyük ve tipi daha değişik olacak)

  • İnsan olmayan düşmanlar Cerberus gemilerinden haritaya bırakılacak.

Orjinal Mass Effect üçlemesinden sonra Mass Effect Andromeda, Mass Effect evrenine ilk giriş olacak. İsminden de anlaşıldığı gibi, hikaye Andromeda galaksisinde (bizim güneş sistemimize en yakın galaksi) geçecek. Kronolojik olarak ise önceki üçlemenin olaylarından çok sonrayı göreceğiz. Ana karakter (ismi  en son teaser’da söylenmiş olabilir) insan bir erkek ya da kadın olacak. Bu konu hakkında ise Bioware’den Aaryn Flynn kendi Twitter hesabı üzerinden açıklamayı yapmıştı.

“Gavin J. Porter: @AarynFlynn @macwalterlives Mass Effect Andromeda’da neden sadece insan olarak oynamaya kısıtlandık, açıklayabilir misiniz? (Mesela neden Asari olarak oynayamıyoruz?)

Aaryn Flynn: @Gavin_J_Porter @macwalterslives Güzel soru. Hikaye insan ırkı üzerinden gittiği için oyunu da bu yönde oynatmak istedik, yani oldukça anlaşılabilir bir durum.”

Bioware’de çalışan Alistair McNally Andromeda’nın gelmiş geçmiş en büyük Mass Effect oyunu olduğunu söylüyor. Bu sızıntı hakkında ise daha fazla bilgiye muhtemelen Mass Effect Andromeda’nın detaylı olarak gösterileceği E3 2016’da ulaşacağız.

Oyun hakkındaki yorumlarınızı bizimle yorum kısmında paylaşabilir, ve tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın