Görüş Bildir
Haberler
Maske Uyarısı Yapan Market Çalışanlarına Silah Çeken Şahsa 30 Gün Ev Hapsi Cezası

Maske Uyarısı Yapan Market Çalışanlarına Silah Çeken Şahsa 30 Gün Ev Hapsi Cezası

Maltepe'de alışveriş için markete giren ve kendisine maske takması yönünde uyarılarda bulunan market çalışanlarına silah çekerek, tehdit eden Ozan K. 30 gün ev hapsi cezası aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'un Maltepe ilçesinde Ozan K., 2 Aralık Perşembe günü alışveriş yapmak için bir markete girdi. Maske takmayan Ozan K., kasiyer ve görevliler tarafından uyarıldı. Uyarıya öfkelenen Ozan K. görevlilerle tartıştı, belinde bulunan silahı alarak havaya doğru tuttu, market çalışanlarına hakaret ve tehditlerde bulundu.

41 suç kaydı çıktı

41 suç kaydı çıktı

Marketteki diğer kişiler tarafından sakinleştirilen şüpheli, silahını beline koyarak marketten uzaklaştı. Market görevlileri durumu polise bildirdi. Ekipler, iş yerindeki güvenlik kameralarını incelemesinin ardından şüphelinin Ozan K., olduğunu tespit etti. 

Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli Ozan K.'nın yapılan sorgulamasında 41 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi. Şüphelinin yapılan kaba üst aramasında  ruhsatsız tabanca, şarjör ve mermi ele geçirildi.

30 gün ev hapsi

30 gün ev hapsi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüpheli Ozan K.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca 30 gün ev hapsi aldığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theodore Roosevelt

41 suç kaydı, iki yıldır maskeyi neden taktığımızı idrak edememiş birisi; ruhsatsız silah ile insanların canına kast ediyor ve 30 gün ev hapsi ile cezalandır... Devamını Gör

rans

Kısaca 30 gün bekle sonra git vur çalışanları demişler. Sokam sizin uyguladığınız adalete.

Heath Ledger

30 gun ev hapsi mi ? sakamisiniz siz. Adam yuruyen suc makinesi.