Görüş Bildir
Haberler
'Maske Kimsin Sen?' Jürisi Melis Sezen'den Açıklama: ''Aldığımız Geri Dönüşler...''

'Maske Kimsin Sen?' Jürisi Melis Sezen'den Açıklama: ''Aldığımız Geri Dönüşler...''

Alışık olmadığımız farklı bir konsepte sahip olan Maske Kimsin Sen? programı son zamanlarda kendinden sık sık bahsettirmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarından yayınlanan ve sosyal medyada insanları içeriği yüzünden ikiye ayıran yapım, birçok insanı kendine hayran bırakırken bazı insanların ağır eleştirilerine maruz kaldı. Eleştirilerin ardından yarışma hakkında RTÜK, inceleme başlatacağını duyurmuştu. Yayın hayatına bomba gibi başlangıç yapan Maske Kimsin Sen? yarışmasında jüri olan Melis Sezen geçtiğimiz gün yeni projesiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Başarılı ve genç oyuncu program için 'Eğlenceli bir program oluyor' yorumunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' adlı yarışma programı bazı insanlar tarafından 'satanizm' propagandası yapmakla suçlanan yarışma hakkında RTÜK, inceleme başlatacağını duyurmuştu. Tartışmalar sürerken; yarışmanın jürilerinden, ünlü oyuncu Melis Sezen yeni yarışma ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

''Aldığımız Geri Dönüşler...''

''Aldığımız Geri Dönüşler...''

SnobMagazin'e jürisi olduğu programla ilgili konuşan Melis Sezen; 'Çok güzel heyecanlı bir program. Rengarenk yarışmacılar ve jüri oldukça keyifli. Eğlenceli bir program oluyor, aldığımız geri dönüşler ve eleştiriler de daha çok yapıcı yönde olduğu için bizde ayrıca mutlu oluyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın