Görüş Bildir
Haberler
Maske Kimsin Sen'de Geyik Değiştirildi mi? Sosyal Medya Kullanıcıları İfşaladı Burcu Özberk Değişti...

Maske Kimsin Sen'de Geyik Değiştirildi mi? Sosyal Medya Kullanıcıları İfşaladı Burcu Özberk Değişti...

Müge Kakşi
23.01.2022 - 18:06

FOX TV ekranlarının yeni yarışması Maske Kimsin Sen dün akşamki bölümüyle eğlence dolu dakikalara neden oldu. Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un jüriliğini üstlendiği Tansel Öngel'in ise sunuculuğunu yaptığı yarışmada Geyik karakterinin performansı gündem oldu. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada kullanıcıları Geyik karakterinin Burcu Özberk olduğunu söylemişti. Bu hafta Geyik'in sesinin değiştiği görülünce akıllara Geyik değiştirildi mi? sorusu geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin kısa sürede sevilen programı Maske Kimsin Sen ilk günlerden tartışma yaratmaya başlamıştı. Programda Geyik maskesiyle sahneye çıkan sanatçının sesi ise haftalardır Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk'e benzetiliyor. Sosyal medyadan birçok izleyici maskeler hakkında tahminlerde bulunurken maskenin Burcu Özberk olduğunu söylemişti. Fakat dün Geyik karakterinin sesinin değiştirilmesi olay yarattı.

Maske Kimsin Sen Burcu Özberk İfşa Oldu

Maske Kimsin Sen Burcu Özberk İfşa Oldu

Ekranlara gelen yeni bölümde geyik kostümlü ünlü kişi yarıştı. İlk bölümde Burcu Özberk'in sesinin benzetildiği geyiğin dünkü bölümde faklı olması geyik ifşalanınca değiştirildi mi sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Geyik karakterinin ya değiştirildiğini ya da sesinin değiştirildiğini düşünüyor. Ayrıca karakterle ilgili Burcu Özberk ve İlhan Şen'in videosu da yayınlandı. Oyuncular Geyik'in Burcu Özberk olmadığını iddia edince seyirciyi ve jüriyi yanıltmak için yapılan bir video olduğu düşünüldü.

Dün akşam yayınlanan bölümde elenen kişi ise Ayna oldu. Bu ünlü ise yarışmanın ilk bölümünden bu zamana kadar Biran Damla Yılmaz olduğu düşünülmüştü, gerçekten de Biran Damla Yılmaz çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın