Görüş Bildir
Haberler
Masa Tenisi Olimpiyat Elemeleri Terör Nedeniyle Türkiye'den Alındı

Masa Tenisi Olimpiyat Elemeleri Terör Nedeniyle Türkiye'den Alındı

İstanbul'da 6-12 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri 'terör' nedeniyle Türkiye'den alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ITTF) Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ve (ETTU) Avrupa Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Kıta Elemeleri'nin Türkiye'den alındığını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen, 'Üzgünüz' dedi.

İnternet üzerinden tüm Avrupa ülkeleri ile yapılan oylama ile Olimpiyat Kıta Elemeleri'nin İstanbul'dan alındığını, Avrupa Masa Tenisi Federasyonu kendi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Spor Bakanlığı ise bugün Dünya ve Avrupa federasyon başkanlarına yazı göndererek devlet garantisi verdi. 

Henüz cevap gelmediği belirtilirken, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen ise DHA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Çok üzgünüm. Biz şampiyona ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak, Avrupa ülkeleri daha önce bu şampiyonanın ülkemizden alınmasını istemişlerdi. Biz karşı çıktık. Şimdi ise tüm Avrupa ülkeleri oylama yapmış ve ülkemizden alınmasını istediler. Spor Bakanlığımız devreye girdi. Bugün resmi yazışmalar yapıldı. Avrupa federasyonu kendi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Ancak henüz bize resmi bir yazı ulaşmadı, bekliyoruz' şeklinde konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
37
18
8
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B777

Türkiye'nin itibarı şu son 1 sene içindeki yaşanan olaylardan sonra sittin sene düzelmez. Yazık oldu bu ülkeye ve Türk milletine. Ülkeyi bu hale getirenler u... Devamını Gör

Sheldon

fenerbahçe - braga maçı sonrası fenerin elenmesiyle aynı sebep.

Ömer Çetin

şerefsizin biri bop eşbaşkanı olacağım derken ülkeyi ortadoğu yaptı bu da sonuçları...