Görüş Bildir
Haberler
TV
Marvel'ın çıkarması gerektiği 10 dizi!

Marvel'ın çıkarması gerektiği 10 dizi!

Yasin Kardeş
13.06.2015 - 15:16 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 19:06

Liste de ki bazı karakterl için ''çok fazla efekt'' veya ''çok fazla para'' diyebilirsiniz. 2015 yılındayız izlediğiniz dizilere bir bakın. Ghost Rider için bile dizi yapılabilecek bir çağdayız! Bu diziler için çok bütçe ayrılacağını düşünüyorsanız. İzlediğiniz sitcom dizilerine bir ara verin ve başka dizilere bir göz atın :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hawkeye

Hawkeye

Marvel'ın son çıkardığı filmi Avengers: Age of Ultron dışında bu karakteri çok iyi kullanamadılar açıkcası. Kendine ait çizgi romanlar da tek başına da savaşabildiğini gösterebildiği için bu karaktere çok güzel bir dizi yapılabilir.

Black Widow

Black Widow

Scarlett Johanssan'ın canlandırdığı bu karakteri bir başkası canlandırdığı zaman kendimizi garip hissedeceğiz. Güzel bir bayan oyuncu ile dizisi çekilebilir ve sadece erkeklerin süper kahraman olmadığını gösterebilirler.

Punisher

Punisher

Punisher filmleri, Punisher kadar kaliteli değil açıkcası. Söylentilere göre zaten Netflix bu karakter için dizi çekebilirmiş. Daredevil'dan sonra Netflix bu karaktere dizi çekerse, çok başaralı olacaktır.

Black Cat

Black Cat

Aslında Black Cat karakterini dizi de değil Spider-Man filmlerin de görmek isteriz. Zaten Spider-Man 4 iptal edilmeseydi görecektik ama nasip olmadı. Bari arada bu karaktere bir dizi çekilseydi.

Angel

Angel

X-Men: The Last Stand filmin de bu karakteri görmüştük. Film de büyük bir yere sahip değildi o yüzden pek iyi kullanılamadı. Bu karaktere bir dizi çekildiğini bir düşünün. Çok havalı bir karakter olmaz mıydı ? 

NOT: Bu karaktere dizi çekilirse eminim ki Teen Wolf ve Supernatural tadında bir dizi olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

X-23

X-23

Wolverine karakterinin kadın versiyonu! Bu cümle bile karakterin ne kadar havalı olduğunu gösteriyor. Dizisi çekilirse izleyici kitlesinin olgun insanlardan oluşacağını söyleyebilirim.

Ronin

Ronin

Fotoğrafı ve ismi nasıl bir karakter olduğunu belli etmiyor mu ? Açıklama yapmama gerek yok! Bu karaktere dizi şart!

Echo

Echo

Marvel'ın önemli çizgi romanlarında bolca gördüğümüz bir karakter. Bu karakterin dizisini beklememeliyiz. Yine de dizisi gelirse kötü olmayacak bir karakter kendisi.

Victor Mancha

Victor Mancha

Kendisi bir ''düşman'' ama yine de bir dizi de veya film de görmek istiyoruz. Cyborg olan bu karakter çok havalı duruyor ve genç kitlenin istediği her şey bu karakter de mevcut. Dizisi gelmeyebilir ama belki bir film de görebiliriz.

Moon Knight

Moon Knight

Marvel evrenin de Batman'e en benzeyen karakterlerden biri olan Moon Knight Batman kadar karizmatik bir karakterdir. Filminden çok dizisini görmek istediğimiz bir karakter.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın