Görüş Bildir
Haberler
Marshall Dünyanın En Haylaz Android Telefonunu Yaptı

Marshall Dünyanın En Haylaz Android Telefonunu Yaptı

İlker Sevinç
16.07.2015 - 17:30 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 00:11

Kulaklık üreticisi Marshall Headphones herkesi şaşırtarak bir Android telefon üretti. Londonadını verdikleri bu telefonun donanım özellikleri gayet standart. 4G LTE, 720p ekran, 2GB RAM, 16GB depolama alanı ve 8 megapiksel kamera… Marshall’a göre asıl fark ise bu cihazın müzik için tasarlanmış olması.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı anda iki kulaklık girişi destekleniyor.

İnternet sitesinin iddiasına göre London çift yönlü hoparlörleriyle dünyanın en yüksek sesli telefonu olmaya aday. Asıl dikkat çekici özelliğiyse aynı anda iki kulaklığı desteklemesi. Böylece siz ve arkadaşınız ek bir aparata ihtiyaç duymadan beraber film izleyebilecek veya müzik dinleyebileceksiniz.

Marshall’ın övündüğü diğer bir özellikse “yüksek çözünürlükte” ses kaydı oynatımı için özel olarak tasarlanan Wolfson WM8281 Audio Hub. Yine de bu iddiaya biraz mesafeli yaklaşmak gerekiyor. Üst taraftaki “M” butonu favori müzik uygulamanızı hemen açmanızı sağlıyor.

Cihaz Marshall’ın klasik altın rengi tuş detaylarına sahip olmakla birlikte sadece siyah renkte üretildi. Fena halde afili görünüyor.

Cihaz Android 5.0.2 işletim sistemine sahip ve “mix” yapmanıza olanak sağlayan özel DJ uygulamasının yanı sıra önceden yüklenmiş olan özel global ses eşitleyicisiyle birlikte geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer müziği ön planda tutan bir telefon istiyorsanız bu cihaz tam size göre olabilir. Marshall bu telefonu kendi bünyesinde üretmek yerine kendi adına başka bir üreticiye yaptırıyor.

17 Ağustos 2015’te piyasaya sürülmesi beklenen cihazın satış fiyatı yaklaşık 585 $ olacak. Şimdiden ön sipariş verebilmeniz mümkün.

Kaynak: Hudutsuz & TheNextWeb

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0