Görüş Bildir
Haberler
Marsel İlhan ve İpek Soylu Fransa Açık'a Veda Etti

Marsel İlhan ve İpek Soylu Fransa Açık'a Veda Etti

Milli tenisçi İpek Soylu, Fransa Açık'ın ana tablosunun ilk turunda Fransız rakibi Razzano'ya yenilerek turnuvaya veda etti. Erkeklerde ise Marsel İlhan Belçikalı rakibi Steve Darcis karşısında maçı 6-3, 6-4 ve 6-0’lık setlerle 3-0 kaybetti ve elendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) mücadele eden İpek Soylu, tek kadınlar ilk tur maçında Virginie Razzano'ya 2-1 yenilerek elendi.

Dünya 171 numarası İpek Soylu, tek kadınlardaki ilk tur karşılaşmasında, dünya 184'üncüsü Fransız Virginie Razzano'ya 4-6, 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-1 mağlup oldu.

İpek Soylu, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki tecrübeli rakibinin çok baskılı oynadığını belirterek, 'Turnuva benim için genel olarak çok iyi geçti, ilk grand slam ana tablomu oynadım. Fransa'da ona karşı oynamak da benim için çok güzel tecrübe oldu.' dedi.

20 yaşındaki milli sporcu, 'Burada ana tabloda olmak beni çok motive etti. Umuyorum ki önümüzdeki grand slam'lerde de ana tabloda yer alıp dünyanın en iyi oyuncuları ile bir arada oynayıp, ilk 100'e çabuk bir şekilde girebilirim.' ifadelerini kullandı.

Marsel İlhan da veda etti

Marsel İlhan da veda etti

Dünyanın 198 numaralı tenisçisi konumundaki Marsel İlhan, dünya 161 numarası Belçikalı rakibi Steve Darcis karşısında maçı 6-3, 6-4 ve 6-0’lık setlerle 3-0 kaybetti.

Fransa Açık’ta geçen yıl da ana tabloya kalan İlhan, ilk turda şampiyonayı kazanan İsviçreli Stan Wawrinka’ya elenmişti.

AA muhabirine maçı ve turnuvayı değerlendiren Marsel İlhan, mücadelenin başında yakaladığı servis kırma şansını değerlendiremediğini ve bunun maçın önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Genel performansı açısından çıkışta olduğunu kaydeden İlhan, 'Sonuçtan genel olarak memnunum, uzun zamandır üç maç üst üste kazanamamıştım, burada bunu başardım. En yakın zamanda ilk yüze tekrar dönmeyi hedefliyorum.' dedi. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın