Görüş Bildir
Haberler
Manzaralarına Bakmaktan Kendinizi Alamayacağınız Ferahlatıcı 12 Oyun

Manzaralarına Bakmaktan Kendinizi Alamayacağınız Ferahlatıcı 12 Oyun

Video oyunları kimi zaman bizlere öyle dünyaların kapılarını aralıyorlar ki insan başından ayrılmak istemiyor. Büyüleyici atmosferlerine ek olarak harika manzaraları ile de bizleri ferahlatan, en iyi manzaralara sahip 12 oyunu sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Oyun dünyasının en köklü serilerinden olan The Elder Scrolls'un son halkası Skyrim oyunculara görsel manada bir şölen sunuyor. Tamriel'in uçsuz bucaksız ovalarından karlı dağlarına kadar her şey oyunun büyüleyici atmosferi ile bir araya gelince ortaya adeta bir sanat eseri çıkıyor.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher serisinin şimdilik son halkası olan Wild Hunt geniş açık dünyasında akıllardan silinmeyecek manzaralar barındırıyor. Her bir bölgesi ayrı özellikle taşıyan The Witcher 3'ün ek paketlerinden olan Blood & Wine ile oyuna eklenen Toussaint bölgesi ise apayrı bir dünya.

Firewatch

Firewatch

Yangın sezonunda görev yapan bir orman korucusunu canlandırdığımız bu oyun müthiş renk paleti ile akıllardan silinmeyenlerden. Heybetli ormanın üzerinden doğan güneşin ilk ışınlarını görmek sanal da olsa içinizdeki ferahlama duygusu epey gerçek olacak.

The Long Dark

The Long Dark

Kanada'nın el değmemiş vahşi doğasında hayatta kalmaya çalıştığımız oyunun manzaraları içinizi buz gibi yapmaya yetecek zira oyunun karlı atmosferi çok başarılı bir biçimde yansıtılmış. Geceleri kafanızı gökyüzüne çevirmeyi unutmayın, kuzey ışıkları kendilerini gösterebilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo'nun en sevilen serilerinden olan Legend of Zelda'nın son oyunu ekran başındaki bizlere görsel bir şölen sunuyor. Harika açık dünya göz alıcı grafiklerle birleşince ortaya çıkan sonuç ise tek kelimeyle sanat eseri oluyor.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Çok sevilen Horizon Zero Dawn gibi bizlere harika manzaralar sunan devam oyununda batıya yelken açıyoruz. Aloy'un maceralarına ortak olduğumuz yapımda karşılaştıklarımız ise tam anlamıyla bir görsel şölen.

Journey

Journey

Oyuncuyu tıpkı adı gibi alıp bir yolculuğa çıkartan Journey sanat kavramının oyun dünyasındaki yansımalarından. Çöllerden karlı dağların zirvelerine uzanan yolculuğumuz boyunca içinden geçip gittiğimiz manzaralar ise olağanüstü.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

Japonya'nın mistik atmosferine adım atıp unutulmaz bir yolculuğa çıktığımız oyunda kimi zaman pembe çiçekli sakuralar bize eşlik ediyor, kimi zaman ise uçsuz bucaksız çiçek dolu tarlalar...

Far Cry 5

Far Cry 5

Aksiyona doyduğumuz Far Cry 5'te kimi zaman öyle manzaralara rastlıyoruz ki insanın oyunu bırakıp yalnızca izleyesi geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BioShock Infinite

BioShock Infinite

Bizleri bulutların üzerindeki büyüleyici Columbia şehrine davet eden BioShock Infinite oyuncuya tam anlamıyla ütopyalardan fırlamış bir görsellik vadediyor. Sonuçta bulutların üzerine kurulmuş bir şehirden bahsediyoruz!

Elden Ring

Elden Ring

Bu yılın en çok ses getiren oyunlarından olan Elden Ring de zorluğu ile insanı çıldırtsa da görselliği ile oyuncuyu büyüleyen cinsten. Kendinizi pek çok kez savaşı bırakıp The Lands Between'in güzelliğini izlerken bulabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Pek çok kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak gösterilen Red Dead Redemption 2 kocaman bir açık dünyaya sahip ve bu açık dünya adeta yaşıyor! Başından kalkmakta zorlanacağınız Red Dead Redemption 2'nin atmosferine dalıp gitmişken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
12
6
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın