Görüş Bildir
Haberler
Manisa'da 3 Arkadaş Ağaç Üstüne Yaptıkları Evde Kendilerini Karantinaya Aldı: 'Tehlike Geçene Kadar Buradayız'

Manisa'da 3 Arkadaş Ağaç Üstüne Yaptıkları Evde Kendilerini Karantinaya Aldı: 'Tehlike Geçene Kadar Buradayız'

Türkiye’de yeni tip koronavirüs salgını hızla yayılırken Manisalı 3 arkadaş kendilerini tehlikeden korumak için ilginç bir yönteme imza attı. Spil Dağı'nda ağaç evi inşa eden 3 arkadaş, salgın tamamen ortadan kalkana kadar bu evde kalmayı planladıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elektrik teknisyeni 26 yaşındaki Alihan Sayılır ve özel sektörde çalışan arkadaşları Semih Yiğit ve Ertürk Akpınar, Spil Dağı Milli Parkı mevkisinde bulunan tapulu arazileri üzerinde ağaç ev yaptı.

3 arkadaş 2 hafta süren çalışmalarının ardından 7 metre yükseklikteki ağaç evin yapımını tamamladı. 🎥

Şehrin kalabalığından kaçarak ağaç eve sığınan 3 arkadaş koronavirüs tehlikesi geçene kadar ağaç evde kalmakta kararlı olduklarını anlattı.

Yaptıkları ağaç evle alakalı bilgi veren Sayılır şunları söyledi 👇

2 ay önce projesini hazırlamıştık. Zeminini hazırlayıp biraz beklettik.2 hafta önce koronavirüs olayları çıkınca işleri hızlandırdık. Şehir hayatından uzaklaşarak doğayla iç içe olalım, burada yaşamaya karar verelim istedik. Hızlı bir şekilde çatısını hazırladık. Boyasını da yaptıktan sonra sadece iç dizaynı kaldı.

Bir iki güne kadar oturmaya hazır hale gelecek. Pirinç, un, makarna, zeytin yağımız, çayımız her şeyimiz burada var. Gerekli olmadığı sürece şehre inmiyoruz. İhtiyacımız olursa da Sultan Yaylası'ndaki marketten ihtiyaçlarımızı gideriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Koronavirüs tehlikesi geçene kadar burada kalmayı planlıyoruz”

“Koronavirüs tehlikesi geçene kadar burada kalmayı planlıyoruz”

Koronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar ağaç evde kalmayı planladıklarını belirten Sayılır, “Yaptığımız kulübede 4 kişi rahat rahat yatabilir. Masrafı da yaklaşık bin 500 lira civarında oldu” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
104
33
10
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seyyidonbaşı

Böyle adamları bakan, vekil yapacaksın çözüm üretsinler, kenan sofuoğlunu, türkücüleri hatta şöförleri vekil yaptınız memleketin başına. Pırıl pırıl gençler... Devamını Gör

Jey

Ananız babanız? Oğlum 3 sap ne yapacaksınız birbirinizi kesersiniz valla.

Saffet Filiz

Olum hiç sağlam durmuyor lan arka kısım altı boş gibi duruyor.