Görüş Bildir
Haberler
Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ‘ÖTV İndirimi’ Açıklaması

Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ‘ÖTV İndirimi’ Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada, 'Otomobilde ÖTV indirimi yok, matrah düzenlemesi üzerinde çalışılıyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Komisyonu sonrası açıklama yaptı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Komisyonu sonrası açıklama yaptı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Plan ve Bütçe Komisyonu sonrası ÖTV indirimi hakkında sorulan soruyu yanıtladı. Motorlu taşıtlardan alınan ÖTV hakkında sorulan bir soruyu yanıtlayan Bakan Nebati, “ÖTV indirimi ile ilgili bir çalışma yok. Matrah artırımı ile ilgili çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
59
46
16
9
6
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emin Öztürk

Elini açıp indirim olur diye bekleyenler şimdi yalasın avucunu arabalara en az %25 daha koymanızı rica edicim

Mert Efe Su

Sırf tarihe not düşmek için üye oldum toplanın gelin anlatıyorum olacağı.. Öncelikle vatandaşın hiç bir kârı olmayacak onu peşinen söyleyeyim. Yüzde 80 den ... Devamını Gör

Salih Habren

Yav he he zaten indirdiği ÖTV den daha fazla bir miktar seneye kadar artacak otomobil fiyatları. Sonra indirdik. Hayır anlamadığım bitikisel hayatta olan bun... Devamını Gör