Görüş Bildir
Haberler
Makyajın Gücü Adına: Kolay ve Etkili Yöntemlerle Kısa Sürede İstediğin Dolgun ve Çekici Dudaklara Sahip Olabilirsin!

Makyajın Gücü Adına: Kolay ve Etkili Yöntemlerle Kısa Sürede İstediğin Dolgun ve Çekici Dudaklara Sahip Olabilirsin!

mrs. vintersanşayn
27.07.2018 - 11:47 Son Güncelleme: 28.07.2018 - 12:00

Her ne kadar güzellik ikonu Kylie Jenner, dudak dolgularına veda etmeye karar vermiş olsa da, dolgun ve çekici dudaklar birçok kadının arzuladığı bir görünüm. Eğer dudak bakımından şanslı bir genetiğe sahip değilseniz merak etmeyin, dolgun görünümlü dudaklara kavuşmak için estetik ameliyatlara başvurmanıza gerek yok. Makyaj illüzyonuyla daha büyük ve seksi dudaklara kavuşmak için yapmanız gerekenler içeriğimizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lip balmlar!

Öncelikle sağlıklı ve nemli dudaklara sahip olmak yapacağımız tüm makyaj illüzyonlarından önce atlamamız gereken ilk adım. Sağlıklı, pul pul dökülmeyen, kuruyup çatlamayan dudaklar için dıştan yapacağımız şeyler dışında bol bol su içmeli ve dengeli ve güzel beslenmeliyiz. Sonrasında süreceğimiz lip balmlar içten sahip olduğumuz sağlığı ve nemi destekleyecektir. Lip balmlar yerine yatmadan önce yoğun formdaki iyileştirici kremlerinizi de dudaklarınıza uygulayabilirsiniz! İhtiyaca göre yapacağınız dudak maskeleri de güzellik oyununda yardımcılarınız olabilir...

Koyu&açık kalem

Dudaklarınız inceyse kaş kalemi gibi küllü tonlarda koyu bir kalem ile dudak kontürünüzü kendiniz çizebilirsiniz, tabii bunu yaparken kalemin çok koyu olmamasına ve dudak çizginizin çok üstüne çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bu yöntemin tam tersi olarak da nude-bej tonlarında bir göz kalemi ile dudak çizginizin belirginliğini yok ederek daha dolgun bir görünüm yaratabilirsiniz. Dudağınızın ortasına sürdüğünüz nude tonlarda bir ruj, dolgun görünüm için gerekli illüzyonu yaratacaktır!

Dudak parlatıcıları!

Lip gloss'lar kesinlikle ışığı yansıtarak daha dolgun dudak görünümü yakalamanızda en büyük yardımcınız olacak. Rujunuzu uyguladıktan sonra dudağın merkezine sürüp yaydığınız dudak parlatıcısı dudaklarınıza boyut kazandıracaktır.

Highlighter

Elmacık kemikleri üzerine uyguladığımız aydınlatıcı pudralar Cupid's pow ya da daha bilindik adı ile Eros'un üzerine uygulanarak üst dudağınızın daha dolgun gözükmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda mat rujlarınızın üzerinde de dudak ortasına uyguladığınız aydınlatıcı, dudakların daha dolgun gözükmesi için beklediğiniz illüzyonu yaratacaktır.

Kontür pudrası

Tıpkı aydınlatıcılar gibi kontür pudraları da ışık oyunları ile yüzümüzü şekillendirmekte kullandığımız makyaj ürünlerinden biri. Peki dudağımızı şekillendirmek için neden kullanmayalım? Alt dudağın altındaki çukur bölgesine dağıtarak uyguladığınız kontür pudrası sahte bir gölge yaratacak ve dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudak kalemi

Dudakları daha büyük göstermek için uyguladığımız en klasik yöntemlerden biri  de dudak kalemleri. Dudak çizginizin bir tık üzerinde uyguladığınız kalem ve kalem ile aynı tonda veya bir tık açık tonda uygulayacağınız ruj ile dolgun dudak görünümü yakalayabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta rujunuzun mat yapıda olması. Kremsi yapıdaki rujlar kolaylıkla dağılacağından istediğiniz görünümü yakalayamayabilirsiniz.

Nane ve tarçın yağı!

Nane ve tarçın yağı!

Abartmadan bir pamuk yardımıyla makyajı temizlenmiş dudaklarınızın üzerine uygulayacağınız nane ve tarçın yağı dudaklarda istenilen dolgunluğu sağlayacaktır!

Dolgun dudaklara ulaşmak işte bu kadar kolay!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
49
23
9
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nabansen

dudağınıza bişey sürmeyin gidin kitap okuyun 😑

Pasif Kullanıcı

yaşa sen.

Pasif Kullanıcı

dudak dolgun olsun meme dolgun olsun göt dolgun olsun daha dolgun dahada dolgun şiririn mk patlıcak gibi şiririn kendinizi..ulan şu ülkede dış görünüşe veri... Devamını Gör

Mastani

Gönderiyi açar açmaz Jungkook ile karşılaşmam.... 😂😂