Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Videoları İzlemeyi Sevenlerin Mutlaka Takip Etmesi Gereken Makyözler

etiket Makyaj Videoları İzlemeyi Sevenlerin Mutlaka Takip Etmesi Gereken Makyözler

Berna Partal
05.07.2022 - 15:26

Makyaj videosu izlemeyi sevenlerin dikkatine! İzlerken adeta hipnotize olacağınız, birbirinden güzel makyaj videoları paylaşan makyözleri sizin için derledik. Instagram ve YouTube üzerinden sık sık paylaşım yapan bu profesyonel makyaj artistlerini izleyerek ilham alabilirsiniz. Hadi, birlikte bu ünlü ve sevilen isimlere göz atalım...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alp Kavasoğlu.

1. Alp Kavasoğlu.
www.instagram.com

Türkiye'de en çok tanınan makyaj sanatçılarından biri olan Alp Kavasoğlu eğlenceli ve enerjik yapısıyla hepimizi kendine hayran bırakmayı başarıyor. Maybelline NY makyaj artisti olan Kavasoğlu, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyaj görünümlerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Alev Karslı.

2. Alev Karslı.
www.instagram.com

Uzun yıllardır makyaj sektöründe olan Alev Karslı, doğup büyüdüğü İskoçya'da makyaj eğitimi almış. MAC Türkiye'de makyaj artisti olarak çalışmış olan Karslı, Bella Hadid gibi ünlü isimlerin de makyajlarını yapmış. Instagram üzerinden de sık sık birbirinden güzel makyaj görünümlerinin paylaşımlarını yapıyor.

Buradan Karslı'nın Instagram hesabına ulaşın.

3. Hamiyet Akpınar.

3. Hamiyet Akpınar.
www.instagram.com

Profesyonel makyaj sanatçısı olan Hamiyet Akpınar pek çok ünlü dizi karakterinin imza makyajlarını da yapan bir isim. Akpınar, Instagram üzerinden aktif olarak ünlü isimlere yaptığı makyaj videolarını paylaşıyor.

Instagram hesabı için buraya tıklayın.

4. Fezi Altun & Seçkin Sengüç

4. Fezi Altun & Seçkin Sengüç
www.instagram.com

Ünlü makyözler Fezi Altun ve Seçkin Sengüç 'Bize Kaldı' adındaki YouTube kanallarında profesyonel makyaj tekniklerini izleyenlerle paylaşıyor. Aynı zamanda ünlü isimlerin de katıldığı kanallarında birbirinden eğlenceli ve keyifli makyaj videoları izlemek mümkün.

Bu ikilinin YouTube kanalına buradan ulaşın.

5. Melis Deniz.

5. Melis Deniz.
www.instagram.com

Vlog ve makyaj videoları çok sevilen Melis Deniz, House of Melis adında bir güzellik salonuna sahip. Enerjisiyle ve makyaj görünümleriyle bizi kendine hayran bırakan Deniz, aynı zamanda nail art videoları da paylaşıyor.

YouTube kanalına buradan hemen ulaşın.

Instagram hesabı için de buraya tık tık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Katie Jane Hughes.

6. Katie Jane Hughes.
www.instagram.com

Göz alıcı göz makyajlarıyla bilinen Katie Jane Hughes, Instagram'da çok sevilen makyaj artistlerinden biri. Hughes'un pek çok farklı konseptte makyaj videosu bulunuyor. Adım adım ve detaylı bir şekilde farklı makyaj görünümlerini anlatan Hughes sayesinde makyaj rutininizi güncelleyip daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Instagram hesabı için buraya tık tık.

7. Charlotte Tilbury.

7. Charlotte Tilbury.

Charlotte Tilbury, makyaj artistleri arasındaki en ikonik isimlerden biri. Aynı zamanda Tilbury'nin kendi ismiyle bir makyaj ve bakım ürünlerinin yer aldığı markası bulunuyor.

Tilbury'nin Instagram hesabında birçok makyaj videosu yer alıyor. Profesyonel makyajlar izlemek isteyenler kısa makyaj videolarını izleyip ilham alabilir. Takip etmek isteyenler buradan göz atabilir.

8. Nikkie de Jager.

8. Nikkie de Jager.
www.instagram.com

Dikkat çekici ve iddialı makyajlarıyla bilinen Nikkie de Jager, en çok takip edilen makyözler arasında yer alıyor. YouTube ve Instagram üzerinden kendisine yaptığı makyajları paylaşan Nikkie'nin 13 milyondan fazla abonesi var.

Youtube kanalı için buraya tıklayın.

Instagram'da da sık sık paylaşım yapan Nikkie'nin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

9. Mario Dedivanovic.

9. Mario Dedivanovic.
www.instagram.com

Kim Kardashian'a yaptığı imza kontür makyajı ile ünlenen Mario Dedivanovic, en çok tanınan makyözlerden biri. Aynı zamanda Glam Masters adında bir televizyon programı olan Dedivanovic, Instagram üzerinden yapmış olduğu makyajların videolarını sık sık paylaşıyor.

Instagram hesabına buradan göz atın.

10. Hung Vanngo.

10. Hung Vanngo.
www.instagram.com

En sevilen Hollywood ünlülerinin makyözü olan Hung Vanngo, Instagram ve YouTube hesaplarından aktif olarak makyaj videoları paylaşıyor. Uzun ve detaylı makyaj videoları izlemeyi sevenler Vanngo'nun ayrıntılı makyaj videolarına göz atabilir.

YouTube videolarına buradan bakabilirsiniz.

Instagram hesabına buradan göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lisa Eldridge.

11. Lisa Eldridge.
www.instagram.com

İngiliz bir makyaj artisti olan Lisa Eldridge aynı zamanda yazar ve Youtuber. YouTube kanalında ve Instagram hesabında ünlü isimlere yaptığı makyajları paylaşan Eldridge, günlük ve sade makyajların yanı sıra özel günler için de birçok makyaj videosu çekiyor. 

YouTube kanalına buradan göz atın.

Instagram hesabına buradan ulaşın.

12. Patrick Ta.

12. Patrick Ta.
www.instagram.com

Gigi Hadid, Adriana Lima gibi ünlü isimlerin makyajını yapan Patrick Ta, 1992 doğumlu bir makyaj artisti. Instagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan Patrick, ünlülere yaptığı makyajların yanı sıra makyaj önerilerini de paylaşıyor.

Instagram hesabına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Ünlü makyözlerin önerdiği ürünlerle makyaj yapmak isteyenler buradan makyaj malzemelerine göz atabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın