Görüş Bildir
Haberler
Makyaj ve Kişisel Bakım İle İlgili Bize Onlarca İpucu Verecek Olan 14 Türk Vlogger

etiket Makyaj ve Kişisel Bakım İle İlgili Bize Onlarca İpucu Verecek Olan 14 Türk Vlogger

Birçoğumuzun severek takip ettiği ve makyaj hakkında milyar tane şey öğrendiği güzide insanlar. Gerek makyaj ve kişisel bakım videoları gerekse hayatlarından sundukları kesitlerle kalbimizi kazandılar peki kim onlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sebile Ölmez

1. Sebile Ölmez

İlk olarak dünyanın en eğlenceli insanlarından biri olduğunu düşündüğüm, içerikteki en fazla takipçiye sahip Youtuber. Tatlı mı tatlı insan nam-ı diğer Sebi Bebi. Kesinlikle şunu söylemek isterim ki makyaj konusunda 0 bilgi sahibi biri bu kanal sayesinde çok iyi eğitebilir kendini. Hemen buraya tıklayın HEMEN HEMEN!!!

2. Duygu Özaslan

2. Duygu Özaslan

Efsane güzelliğinin yanında kendisi içeriğimiz içindeki en fazla takipçiye sahip 2. Youtuber. Sadece makyajla değil tarzıyla da birçok insanı kıskançlıktan çatlatıyor. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

3. Merve Özkaynak

3. Merve Özkaynak

Masmavi gözleri, güzel diksiyonu, eğlenceli ve samimi anlatımıyla karşınızda Mevy. Videolarını izlerken resmen sesinin güzel tınısıyla mutlu oluyorum. Merve Özkaynak'ı bilmeyen pişman olur benden söylemesi. Kanalı burada buradaaa.

4. Görkem Karman

4. Görkem Karman

Çılgın Snapchatter, Üzüm'ün annesi. Makyaj videoları, hayatından kesitler sunduğu vlogları, aşırı eğlenceli ve bağımlılık yapan Snapchat sohbetleriyle Görkem Karman. Özellikle muadil videoları çok seviliyor, kendisi hem Youtube videolarında hemde blog yazılarında yaptığı işin hakkını veriyor. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

5. Aslı Özdel

5. Aslı Özdel

İlk olarak instagramda gördüğümde ''ohaa saçının rengi muhteşem'' dediğim insan. O bir profesyonel makyaj sanatçısı ee bu yüzden yaptığı işin farkında ve eğitici videolar çekiyor. Eğitici olmasının yanında elbette sıcacık ve samimi bir kişilik. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Melodi Elbirliler

6. Melodi Elbirliler

Geldik meşhur Melodi'nin Makyajına. Makyaj ve kişisel bakım videoları güzel, tarzı ve instagrama koyduğu ağzımızı açık bırakan fotoğrafları ayrı güzel. Kendisi her anlamda zevk sahibi bir üniversite hocası. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

7. Su Hakgüden

7. Su Hakgüden

Kanalının ismi Londradabirturkkizi. Kendisi Londra da yaşıyor ve hakikaten kanalının isminin hakkını veriyor. Benim takip ettiğim ilk makyaj vloggerı olmasıyla birlikte eğitici ve aşırı içten, samimi konuşma tarzıyla da hala takip ettiğim bir isim. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Denizshares

8. Denizshares

Bir insan nasıl bu kadar sevimli olur sorusunun yanıtıdır kendisi. Videoları ve eşiyle birlikte çektiği videolar en sevdiklerim. Bu arada evlilik aşkı öldürmüyormuş kanıtı da Deniz ve Göktürk. Denizin kanalı için burayı, eşi Göktürk ile birlikte çektikleri eğlenceli videolar içinse burayı tıklayabilirsiniz.

9. Ayşegül-Makyajmıdedin

9. Ayşegül-Makyajmıdedin

''Merhaba ben Ayşegül Makyajmıdedin kanalına hoşgeldiniz.'' Bu cümleyi Ayşegül'ü izleyenler iyi bilir. Kendisi hakkında söylenecek birçok şey var aslında, birçok övgüyü hak ediyor. Tam olarak bir Türk kızı biraz asi, çokça merhametli, vicdanlı, güler yüzlü, eğlenceli, yaptığı şeyin hakkını veren, sözünü sakınmayan. İlk başta gördüğünüz sert mizacı biraz aldatıcı sonrası ise harika. Kanalına göz atmanızı öneririm. Tam buradan.

10. Gökçe Yıldırım

10. Gökçe Yıldırım

Turkish beauty in NYC. Amerika da yaşamasından ötürü edindiği ilginç aksanıyla aşırı sevimli olan makyaj vloggerı. Makyaj videoları, instagrama koyduğu fotoğraflarıyla bir sürü insanı kendisine hayran etti. Söylemezsem olmaz Görkemle snapchat konusunda baya yarışırlar, seviyoruz. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şule Karaok

11. Şule Karaok

Bizler onun en çok gülüşünü sevdik. İnsanı dinlendiren ses rengi ve düzgün diksiyonuyla gerçekten çok başarılı videolar yapıyor. Ayrıca yayınladığı vloglar ise kesinlikle izlenmeye değer. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

12. Aşkım İrem Aktulga

12. Aşkım İrem Aktulga

Aşkım İrem denilince aklıma Galatasaray Üniversitesi geliyor sanırım İrem'in başarılı okul hayatı aklımda oldukça fazla yer edinmiş. Dediğim gibi güçlü, zeki ve başarılı bir kadın. Genel hayatında olduğu kadar elbette makyaj konusunda da öyle. Kanalına bir tık buradan. Bu arada şimdiden söyleyeyim gardırobunu delicesine kıskanabilirsiniz.

13. Melisa Beleli

13. Melisa Beleli

Sıradaki isim içeriğimizdeki diğer vloggerlardan yaşça çok daha küçük olmasına rağmen güzel işler ortaya koymayı başaran Melisa Beleli. Eğlenceli videoları, tatlı konuşması ve duru güzelliğiyle herkesin beğenisini toplayan Melisa'nın kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

14. Ilgın Özgan

14. Ilgın Özgan

Geldik son vloggera... Kendisi Viyana'da yaşayan bir üniversite öğrencisi. Ilgın'ın videolarını üç kategoriye ayırabiliriz; vloglar, makyaj videoları, motivasyon videoları. Elbette Ilgın bu şekilde ayırmamıştır fakat izleyince sizlerde benim gibi direk ayıracaksınız. Kesinlikle her üçünde de oldukça başarılı ve izlenmesi gerekiyor. Kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
291
198
99
23
16
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın