Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Alışkanlıklarına Göre Erkeklerin Seni Neden Çekici Bulduğunu Söylüyoruz!

etiket Makyaj Alışkanlıklarına Göre Erkeklerin Seni Neden Çekici Bulduğunu Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
03.04.2017 - 15:12 Son Güncelleme: 03.08.2017 - 16:56

Herkesin farklı bir makyaj stili vardır ve bu stiller aslında kişi hakkında birçok ip ucu verir bize: İşte şimdi biz bu ip uçlarını yakalayarak erkeklerin seni neden çekici bulduğunu söyleyeceğiz! Hazırsan hemen teste başlasana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bunu öğrenmemiz lazım: Makyaj senin için ne ifade ediyor?

2. Şimdi adım adım makyajına bakalım: Bir ten makyajı seç hadi!

3. Tenden sonra sıra gözde: Hadi bir de göz makyajı seç!

4. Gözden sonra neye geldik? Allık! Hadi bir de allık seç!

5. Sıra geldi makyajın en çarpıcı kısmına: Yani dudaklar! Hadi bir dudak seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dudakları da bitirdiğimize göre sıra altın vuruşta: Hadi bir de highlighter görünümü seç!

7. O kadar makyaj sorduk, hadi şimdi kendine hazırladığın makyaja uyacak bir saç seç!

8. Son olarak: Muhteşem makyajın ve saçınla harika bir gün geçirdin ama artık yatağa girme vakti! Makyajını nasıl temizleyeceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Öz güvenli olduğun için!

Sen nasıl bir kadınsın biliyor musun? Bir bakanın dönüp bir daha baktığı, akıllardan silinmeyen bir auraya sahip, son derece etkileyici ve gösterişli bir insansın! Kendi güzelliğinin ve karizmanın farkındasın ve bunun üstüne daha da karizma ve gösteriş eklemekten asla geri durmuyorsun. Daima olabilecek en şık ve etkileyici halinle çıkıyorsun dışarıya. E doğal olarak bu durum psikolojine de yansıyor ve seni son derece öz güvenli biri haline getiriyor! Dahası, erkekler sendeki bu öz güvene, karizmaya ve asalete hayran kalıyor!

Samimi olduğun için!

Sen bir insanın muhakkak hayatında sahip olmak isteyeceği, her an her derdini paylaşabileceği ve hatta gördüğü an içini ısıtan o yegane dostsun! Kalbinde o kadar çok sevgi taşıyorsun ki, tüm dünyaya dağıtsan yine bitmez bak o derece! Bu yüzden senin etrafındakiler çok şanslı; onlara daima o sıcacık gülüşün ve anlayışlı tavırlarınla yaklaşıp hepsinin kalbini eritiyorsun. İşte erkekler de seni bu yüzden inanılmaz çekici buluyor: Senin yanında kendilerini değerli hissedip dünyada hala güzel insanlar olduğunu hatırladıkları için!

Sıra dışı olduğun için!

Biz bu yaşımıza kadar senin gibisini ne gördük ne de tanıdık! Sen gerçekten şahsına münhasır bir insansın! Ne tavırların, ne konuşmaların, ne de tarzın kimseye benzemiyor: Kimseye! %100 orijinal sen yapım yani! Bu yüzden de doğal olarak insanlarda değişik bir etki bırakıyorsun! Seni daha da tanımak, sana benzemek ve seninle çok daha fazla vakit geçirmek için adeta birbirleriyle yarışıyorlar! Erkeklerin de bu yarıştan geri kalır yanı yok elbette! Hepsi senin ilgini çekmek, sana yaklaşabilmek için birbirini yiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1924
931
514
158
80
75
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
emelce

Göz makyajında koymuşsunuz uzay yolu gibi kuyruklu kuyruklu eyelineri seç bakalım mecbur illa kokoş yapacaksınız beni yani ;=)

fizikkitabi

Bugün de nefsimizi tatmin ettik cok sükür :)

Ayşenur Manavcı

Sıra nerdeymiş ki ben dışına çıkmışım ?