Görüş Bildir
Haberler
Mafya Üyesi Olsaydın Görevin Ne Olurdu? Testi Çöz Ve Öğren!

etiket Mafya Üyesi Olsaydın Görevin Ne Olurdu? Testi Çöz Ve Öğren!

Kerimei Güzide
25.03.2016 - 13:30 Son Güncelleme: 23.03.2018 - 12:27

Acaba bir mafya üyesi olsaydın görevin ne olurdu? İşte bunun cevabı bu soruların arkasında. Seni yeteneklerine ve karakterine göre mafyada işe sokuyoruz. Bakalım görevin ne olacak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Mafya üyesisin madem, sana nasıl bir ev ayarlayalım patron?

2. Peki hangisine dokunurlarsa, bu dünyayı onlara dar edersin?

3. Bir mafya üyesi olarak çocuğunu nasıl yetiştirirdin?

4. Başına gelebilecek en kötü şey nedir?

5. Söyle bakalım, bunlardan hangisini daha çok yapmışsındır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir mafya üyesine soracağımız son soruyu soruyoruz: Sizce dünyayı ne kurtaracak?

7. Hangi ülkenin mafyası olmak isterdin?

8. Allah korusun mafya çatışmasında seni kaybettik. Arkandan kimden hangi şarkıyı çalsınlar?

9. Dillere destan bir kız istemeye gideceksiniz. Yanında kimi götürürdün?

10. Biraz da mafya modasına göz atalım. Hangisi sana uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Artık mafyadan ayrılmak istiyorsun. Bahanen ne olurdu?

12. Son olarak mafya bile olsan asla vazgeçmemen gereken şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mafyanın uşağı olmuşsun!

Mafyanın uşağı olmuşsun!

Senin bu kendini feda eden, bu hemen gaza gelen haline ne olacak bilmiyoruz. Mafya demek zaten kelle koltukta gezmek demek. Sen git millet için kendini siper et. Kuş kadar kafan yok, ilk sen öleceksin, harcayacaklar seni, anlamıyor musun? Bu kadar iyi niyetli olma. Oralar iyi niyetli olmak için fazla tehlikeli yerler. Derhal kendine gel ve bu belalı tiplerden kurtulmanın bir yolunu bul! Bu testin en naif insanısın. Dışarıdan bakan seni belalı sanır. Fakat sen maalesef mafya için fazla minnoşsun!

Kurnaz bir arabulucusun!

Kurnaz bir arabulucusun!

Dışarıdan bakınca tam bir pislik gibi görünebilirsin ama sen olmasan o kafasızların hepsi birbirini gebertmişti. Ne zaman başları sıkışsa, seni arıyorlar ve sen, geniş çevren ve diplomatik karakterinle her şeyi çözüyorsun. Ayrıca tek bir mafyaya bağlı olmamakla ortamın en özgür tipli suçlusu sensin. Mafya çöker sen çökmezsin! Bu ortamların gerçek patronu hep sen olacaksın. Sen her yerde tutunabilecek bir karaktersin.

Mafya babasının sağ kolusun!

Mafya babasının sağ kolusun!

Sen olmasan mafya babası da, mafya da yalan olurdu. O mafya babası olacak koca götlüyü çoktan harcamışlardı. Bütün mafya sana kurban olsun. Hepsi öter de sen kimseyi satmazsın. Hakkı yenen insansın. Aslında o koltukta oturmayı sen hak ediyorsun ama o kadar sadıksın ki bunu aklından bir an bile geçirmiyorsun. Senin gibi bir insanla her yola çıkılır. bütün mücadeleler kazanılır. Kendini harcarsın yol arkadaşlarını harcamazsın.

Sen acımasız bir tetikçisin!

Sen acımasız bir tetikçisin!

Kafanı yormayı hiç sevmiyorsun. Zaten insanlarla da pek aran yok. Duygusuzluğun ve vahşi doğan seni mükemmel bir tetikçi yapmış bile. İnsan ilişkilerinde zaten sık sık sözlerinle kafalarına sıkıyorsun. Tetikçilik, tam sana göre. Sen gerçek bir görev insanısın. İşini yapar, hayatına bakarsın. Mafyanın en farklı üyesi sensin. Herkes senden çekiniyor. Mafya babası bile seninle asla ters düşmez.

En büyüksün, mafya babasısın!

Sen gerçek bir lidersin dostum. Değil mafya, holdinge koysalar CEO olursun. Organizasyon yeteneğin ve lider duruşunla etrafında herkesi yönetiyorsun. Bu aileyi ayakta tutan tek şey senin varlığın. Onları hem sevip koruyorsun hem de onlara karşı zalimsin. Aksi halde bu günlere gelemezdin. Bir insanın gözüne 5 saniye bakman onu tanıman için yeterli. Gerçek bir kurtsun. Ailedeki herkesin ne mal olduğunu biliyorsun. Kimse senden daha iyi belanın ve paranın kokusunu alamaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3708
1077
600
316
175
154
142
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?