Görüş Bildir
Haberler
Maçın Ertelenmesi Üzerine Konaklama İhtiyacı Olan Monacolulara Evini Açan Dortmund Taraftarları

etiket Maçın Ertelenmesi Üzerine Konaklama İhtiyacı Olan Monacolulara Evini Açan Dortmund Taraftarları

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund - Monaco maçı patlama nedeniyle bir gün ertelenince şehirde konaklama ihtiyacı duyan Fransız taraftarlara Almanlar evini açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Borussia Dortmund - Monaco arasında dün (11 Nisan) oynanması gereken Şampiyonlar Ligi maçı, gerçekleşen patlama nedeniyle bugüne (12 Nisan) ertelendi.

Borussia Dortmund - Monaco arasında dün (11 Nisan) oynanması gereken Şampiyonlar Ligi maçı, gerçekleşen patlama nedeniyle bugüne (12 Nisan) ertelendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu ilk maçında Alman takımı Borussia Dortmund, evinde Fransız rakibi Monaco'yu ağırlayacaktı. Ancak Dortmund takım otobüsünün yakınında gerçekleşen patlama maçın ertelenmesine neden oldu.

Patlamada can kaybının olmaması sevindiriciydi.

Maçı izlemeye Fransa'dan futbolseverler de gelmişti. Maçın ertelenmesi üzerine Borussia Dortmund kulübü, Twitter'dan konaklama ihtiyacı olan rakip taraftarlar için çağrıda bulundu.

Monaco kulübü de bir gün daha Almanya'da kalacak olan taraftarları için Dortmund'un bu çağrısını paylaştı.

Bu çağrı üzerine Dortmund taraftarları, rakip taraftarlara evlerinin kapılarını açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugünse Monaco ve Dortmund taraftarları patlamada hafif yaralanan Marc Bartra forması giyip omuz omuza yürüyerek teröre karşı net bir mesaj verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
367
135
12
4
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kasar Yaza

Aklıma, İstanbul'daki havaalanı saldırısında her binenden 100 dolar isteyen fırsatçı taksiciler geldi. Bi' de kendimize misafirperver deriz. Türk ırkı olarak... Devamını Gör

Koray

o haber dogrulanmadi ama dogrulanmasi da gerekmez. Kimse yalan haberdir, yapmamislardir diyemedi. Bu ozelliklerimizi kaybettigimizi gosteren birsey.

Pasif Kullanıcı

İşte futbolun en güzel yanı, birleştirici yanı. En sevdiğim görüntü iki (veya daha çok) rakip taraftarın yan yana verdikleri samimi pozlar.

Acilin

Maç ertelenmese stadda mı yatacaklardı acaba?