Görüş Bildir
Haberler
Maç Anlatırken Kalp Krizi Geçiren Spiker Öldü

Maç Anlatırken Kalp Krizi Geçiren Spiker Öldü

Bursaspor TV'de, Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı'nın Pendikspor'la yaptığı maçı anlatırken fenalaşan muhabir ve televizyon programı yapımcısı Erhan Tamiş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor Kulübünün yayın organı Bursaspor TV'de altyapı takımının maçını anlatırken kalp krizi geçiren 50 yaşındaki spiker Erhan Tamiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Erhan Tamiş, yeşil-beyazlı kulübe ait Vakıfköy Tesisleri'nde, Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı'nın Pendikspor ile oynadığı müsabakayı televizyonda anlatırken fenalaştı. Kulüp doktorlarının ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Tamiş, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tamiş'in cenazesi, yarın öğle vakti Demirtaşpaşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bursaspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tamiş'in Bursaspor TV bünyesinde muhabir ve televizyon programı yapımcısı olarak çalıştığı belirtilerek, 'Kulüp çalışanımız Erhan Tamiş'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz.' ifadesi kullanıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
13
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın