Görüş Bildir
Haberler
Lottie Moss İç Çamaşırı Giymedi! Sosyal Medyayı Salladı! Lottie Moss Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Lottie Moss İç Çamaşırı Giymedi! Sosyal Medyayı Salladı! Lottie Moss Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Lottie Moss, Londra'da akşam yemeğine giderken görüntülendi. Transparan elbisesiyle bakışları üzerine çeken Moss, sütyen giymeyi tercih etmedi. Paylaştığı erotik pozlarla gündem olan ve aile içerisinde büyük krize yol açan Lottie Moss’un evlatlıktan reddedileceği söyleniyor. Dünyaca ünlü model Kate Moss'un üvey kardeşi ve meslektaşı Lottie Moss, Londra Soho'da akşam yemeğine giderken görüntülendi. Ünlü makenin dikkat çekici transparan elbisesi gündeme bomba gibi düştü! Peki Lottie Moss kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tüm merak edilenler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Transparan elbisesiyle bakışları üzerine çeken Lottie Moss, sütyen giymeyi tercih etmedi. Gündemi bir hayli meşgul eden mankenden son giydiği transparan elbisesi merak edildi. Hem Lottie Moss'un hayatı hem de transparan elbisesi haberimizde...

Geçtiğimiz aylarda erkek arkadaşıyla her sabah diş fırçalar gibi ilişkiye girdiğini söyleyen Moss, dikkat çekmeye devam ediyor. 23 yaşındaki İngiliz model Lottie Moss, ilk kez Tristan Evans ile olan ilişkisi hakkında konuşmuştu. Şimdilerde ise gündemde yine kendisi var. Bu kez transparan elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Lottie Moss'un Transparan Elbisesi

Lottie Moss'un Transparan Elbisesi

Lottie Moss'un transparan elbisesi magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Transparan elbisesinin içine iç çamaşırı giymeyi tercih etmeyen model Moss, dikkatleri iki misli üzerine çekti.

Lottie Moss Kimdir Kaç Yaşında ve Nereli?

Lottie Moss Kimdir Kaç Yaşında ve Nereli?

Charlotte Moss namı diğer Lottie, Peter Moss ve ikinci eşi Inger Solnordal'ın kızıdır. Lottie, Peter ve ilk karısı Linda'nın kızı olan ünlü üvey kız kardeşi Kate'e rağmen, hayatının ilk birkaç yılını göreceli bir anonimlik içinde geçirdi. İkili 24 yıllık bir yaş farkını paylaşıyor. Birleşik Krallık'ta yaşayan Lottie, başkentteki parti turunda müdavim haline gelerek ablasının izinden gitti. 2011'de 13'te müzisyen Jamie Hince ile Kate'in düğününde nedime olarak göründükten sonra büyük moda markaları tarafından kucaklandı. O zamandan beri modellik yapıyor.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
10
8
8
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın