Görüş Bildir
Haberler
Lisedeki Lakabını Tahmin Ediyoruz!

etiket Lisedeki Lakabını Tahmin Ediyoruz!

Lise yılları her insan için unutulmazdır. Yıllar geçse de hala o günleri düşünüp, mutlu oluruz. Peki senin lisede lakabın neydi?

Cevabı testte. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Lisede en sevdiğin, en zevk aldığın ders neydi?

3. Bu kalemlerden hangisi lise hayatında en çok kullandığındı?

4. Lisedeki en iyi arkadaşını düşün, şimdi onun için nasıl bir yorumda bulunursun?

5. Lise hayatında ne sebeple disiplin kuruluna gittin acaba?

5. Lise hayatında ne sebeple disiplin kuruluna gittin acaba?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lisede hangi aşık tiptin?

7. Bir Türk lise dizisi seç!

8. Son olarak, yeniden o yıllara dönüp lise okumak ister miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnek!

İnek!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın inek! Senin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı çok büyük bir açlığının olduğunu söylemeliyiz. Sen çalışkan, azimli, zeki ve motive birisin. Aslında bu özelliklerini lisede edindin. Gırgıra, şamataya hiç girmedin; hep önüne baktın, hep derslerine baktın, ki karşılığını da şimdilerde alıyorsun. Yani oldum olası gerçekçi ve olgundun ve bu sana hep kazandırdı. Helal olsun!

Başkan!

Başkan!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın başkan! Ooo başganım! Sende kesinlikle şeytan tüyü var. Bazıları farklı bir yaratılışa sahiptir; senin de hamurun öyle yoğrulmuş, yapacak bir şey yok. Herkes tarafından sevilir misin bilmiyoruz ama istisnasız herkes tarafından saygı gördüğün bir gerçek. Sen lisenin en çok sözü dinlenilen kişisiydin; okulun Obaması'ydın yani. Şimdiki durumunun da bundan bir farkı yok aslında. Yıllar senden lider ruhunu alamamış yani, sayın başganım :)

Prenses!

Prenses!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın prenses! Sen okuduğun lisenin en havalı, en güzeli ve pek tabii ki en popüleriydin. Ortama senden önce adın gelirdi, koridorda yürüdüğün zaman ise kafalar kendiliğinden sana dönerdi. Okulun en tanıdık siması da sendin. Çıkma tekliflerindense başını alamıyordun, seninle göz göze gelebilmek bile büyük ayrıcalıktı, gerisini sen düşün. Son olarak, tarz olduğunu da eklemek gerek. Öyle ki, giydiğin bir şey ertesi gün adeta okul üniforması haline geliyordu. Ne günlerdi be!

Muhalefet!

Muhalefet!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın muhalefet! Sen lisedeki o çok garip tiptin. Gizemli bir havan vardı; garip kitaplar okur, garip garip laflar eder, okul üniformanın üstüne-içine garip garip kazaklar-tişörtler giyerdin. Asiydin sen asi! Hayata karşı asi br tavrın vardı genel olarak. Derslerde değişik sorularla hem hocaları hem sınıftakileri darlardın. Senden nefret eden de çoktu; ama çok şükür seni sevende de bağımlılık yaratıyordun. Şimdiki durumun da aşağı yukarı böyle aslında! Havalısın be! Senin havan öyle kolay kolay kimsede bulunmaz yani!

Şeytan!

Şeytan!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın şeytan! Sen o bildik, en arka sıraya oturan sürekli dersi kaynatan tiptin. Hocaların korkulu rüyası, rehberlik odasının gediklisi ve müdür muavinin fazla mesai yapma sebebiydin. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sevdiğinden arkadaşın da çoktu. Tabi sınıfın inek tipleri seni pek sevmezdi ama olsun. Şimdiki hayatında da aslında bundan farklı değil; hala işin gücün gırgır şamatadır. Hayatı istesen de ciddiye alamıyorsun, ki bizce de en güzelini yapıyorsun. Aynen devam!

Artist!

Artist!

Verdiğin cevaplara göre senin lisedeki lakabın artistti! Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan, hiçbir şeyle alakası olmayan tiptin. Hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişilerinden biriydin. Cooldun bi kere! Bu yüzden de platoniğin çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
945
736
364
233
177
120
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeyzeyzeo

Ya inek değilim ben doğuştan zekiyim

Hera

İnek! Yok beee ne ineği. O kadar silik bir tipim ki lakabım bile yoktu a q. Bazıları ''şu garip kız'' diyolar ama tek o var.

uykumvar

Kader ortağım nasılsın?

Pasif Kullanıcı

Rotring kalemin olamdığı bir kalem sersi enteresan.

Gökçe Okuyucu

değil mi bende rotring aradım 😂