Görüş Bildir
Haberler
LinkedIn, Clubhouse Tarzı Sesli Etkinlikler Başlatıyor

LinkedIn, Clubhouse Tarzı Sesli Etkinlikler Başlatıyor

İlhan Güzel
06.01.2022 - 22:04

Şu anda 800 milyondan fazla kişinin kariyerlerini geliştirmek için profesyonel profillerini listelediği LinkedIn , onların platformda daha fazla zaman geçirmelerini sağlamak için sonraki adımlarını atıyor. Şirket, etkileşimli, sanal canlı etkinliklerin listeleneceği, barındırılacağı ve pazarlanacağı yeni bir etkinlik platformu sunuyor. İlk olarak, bu ay beta sürümünde piyasaya sürüleceği yalnızca sesli bir ürünle başlıyor, ardından ilkbaharda piyasaya sürülecek bir video sürümüyle başlıyor ve ilk olarak LinkedIn'i organizatör ve ev sahibi olarak kullanan İçerik Oluşturucuları hedef alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Felsefemiz kontrolü organizatörlere vermektir"

Ürün müdürü Jake Poses bir röportajda 'Sanal yuvarlak masaları, ocak başı sohbetlerini ve daha fazlasını barındırmayı kolaylaştırmak istiyoruz. Bazıları olayın daha resmi veya daha az resmi olmasını isteyebilir. Bazıları dinleyicileriyle iletişim kurmak, zemine açılmak isteyebilir. Profesyonellere etkileşim ve destek veriyoruz.” dedi.

Bu ay kullanıma sunacağı sesli etkinlik özelliği tanıdık geliyorsa, bu, LinkedIn'in Mart 2021'de üzerinde çalıştığını ilk bildirdiğimiz Clubhouse rakibidir. LinkedIn, geçen yıl boyunca ekleyebileceği diğer özellikleri deniyor. Geçen yıl Eylül ayında test etmeye başladığı ücretli, biletli bir seçenek gibi bu etkinlik hizmeti - şimdilik Poses, etkileşimli etkinliklerin bu noktada biletleme planı olmaksızın ücretsiz bir hizmet olarak başlatıldığını doğruladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın