Görüş Bildir
Haberler
Levo'nun Yardım İçin Topladığı Miktar Her Dakika Büyümeye Devam Ediyor: Şu Ana Kadar 750 Bin Lira Toplandı

Levo'nun Yardım İçin Topladığı Miktar Her Dakika Büyümeye Devam Ediyor: Şu Ana Kadar 750 Bin Lira Toplandı

Onat Yılmaz Çakalcı
06.02.2023 - 21:21 Son Güncelleme: 06.02.2023 - 23:26

Meydana gelen depremle beraber bütün Türkiye seferber oldu. Hep beraber el ele vererek yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bugünlerde herkes elinden geldiğince depremde zarar görenlere yardımcı olmaya çalışıyor. Twitch'in bilinen yayıncılarından olan Levent Levo Balım da bağış yayını açarak depremzedeler için yardım topladı. İzleyenler yayına büyük ilgi göstererek kısa sürede büyük miktarlarda para topladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Levo'nun açtığı bağış yayınına herkes ilgi gösterdi.

Levo'nun açtığı bağış yayınına herkes ilgi gösterdi.

Levo'nun depremzedeler için açtığı yayına izleyiciler büyük ilgi gösterdi. Depremden ötürü zor durumda kalanlara yardım etmek için toplanılan para kısa sürede büyük değerlere ulaştı. Ayrıca Levo, toplanılan paranın durumu hakkında Twitter'dan güncellemeler yaparak izleyenleri bilgilendirmeye ve depremle ilgili bilgilerin yayılmasına yardımcı olmaya çalışıyor.

Toplanılan para her dakika büyümeye devam ediyor.

Levo ayrıca yardım için Mr.Beast'e ulaşmaya çalıştığını da söyledi.

Levo ayrıca yardım için Mr.Beast'e ulaşmaya çalıştığını da söyledi.

YouTube'un en popüler isimlerinden birisi olan Mr.Beast çektiği çılgın videolar ve yaptığı hayır işleri ve bağışlarla biliniyor. Yeni ormanlar kurmak, deniz temizlemek, evsizlere yardımda bulunmak ve insanların hastane masraflarını karşılamak gibi çok çeşitli konularda insanlara yardım ediyor. Levo da Mr.Beast'e ulaşarak onu Türkiye'deki durumdan haberdar etmek ve yardım etmesini sağlamak niyetinde. Durumun ne olacağı ise şimdilik belirsiz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
20
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RACON X RACON

Yardim icin sectigin Banka dogru karar.Tebrik ederim..

Murathan Kozaklı

Ben de farkındalık sahibi olduğun için teşekkür ederim. Malum ülkemizdeki bir çok bankanın yatacak yeri yok. Sadece suçları haksız faizler olsa keşke.

Sercan Sever

Helal olsun Levo. Sorsan Levo puştun biri der herkes. Farkında mısınız, şu anda iş yapan, aksiyon alanlar hep gençler, fosiller sadece tv ye çıkıp yaygara ya... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bugün yarın patlar.