Görüş Bildir
Haberler
“Leavemealone” Yazanlar Buraya: Tüm Zamanların En Çok Bilinen 10 Hile Kodu

“Leavemealone” Yazanlar Buraya: Tüm Zamanların En Çok Bilinen 10 Hile Kodu

Kerem Doğan Karakoç
14.11.2022 - 18:25 Son Güncelleme: 16.10.2022 - 16:18

Oyun dünyasının en popüler oyun hilelerini listeledik. GTA'dan Age of Empires'a kadar uzayan listemizde hepimizin tekrar tekrar kullandığı hile kodlarına yer verdik. İşte her oyuncunun en az bir kez başvurduğu hileler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. AEZAKMI - GTA: San Andreas

1. AEZAKMI - GTA: San Andreas

AEZAKMI hilesi ise oyunun en çok kullanılan hilelerinden biri olarak Los Santos Polis Departmanı'nı kayıtsız hale getirmeye yarıyor. Oyuncular AEZAKMI yazarak LSPD takibinden kurtuluyor ve 'yıldız sayısını' sıfırlıyor. Hilenin yazılmasından sonra polisler yasa dışı hareketlerde bulunsanız da sizi takip etmeyecektir.

2. LEAVEMEALONE - GTA: Vice City

2. LEAVEMEALONE - GTA: Vice City

GTA: Vice City'de polislerden kaçmanın en hızlı yolu olan LEAVEMEALONE hilesi ile asayiş güçlerini molaya gönderebilirsiniz. Bu hile şehirde kaos çıkarıp vatandaşı rahatsız ederken polislerle uğraşmak istemeyenlerin favori hilesidir.

3. Motherlode - The Sims 4

3. Motherlode - The Sims 4

The Sims 4'ün en popüler hilelerinden biri olan motherlode hilesi sayesinde cüzdanınızı on binlerce simoleon ile doldurmak mümkün. Konsol ekranına motherlode yazdıktan sonra kasanıza 50,000 simoleon ekleniyor. Rosebud ya da kaching gibi hileler ise sadece 1,000 simoleon gibi küçük miktarlarda finansal destek sunuyor.

4. 362-555-0100 - GTA: IV

4. 362-555-0100 - GTA: IV

GTA: IV'te oyuncuların en çok kullandığı hilelerin başında can ve para hilesi geliyor. Serinin önceki oyunlarının aksine oyundaki hileleri etkinleştirmek ilk önce numaralarını kaydetmek gerekiyor. Daha sonra hızlı bir tuş kombinasyonu ile telefonu açıp hileler sekmesinden dilediğimiz hileyi aktifleştirmek mümkün. 

362-555-0100 hilesi ise Niko'nun canını ve zırhını tamamen dolduruyor. Böylece kahramanımız Liberty City'deki tehlikeli serüvenler için hazır hale geliyor.

5. SEAWAYS - GTA: Vice City

5. SEAWAYS - GTA: Vice City

GTA: Vice City'nin en popüler hilelerinden biri olan SEAWAYS hilesi oyundaki araçların denizde yolculuk edebilmesini sağlıyor. Bu hile sayesinde araç tekerlekleri yana dönüyor ve oyuncu dilediği araçla Vice City'yi çevreleyen denizde dalgaları birbirine katabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. PANZER - GTA: Vice City

6. PANZER - GTA: Vice City

GTA: Vice City'nin vazgeçilmez hileleri arasında elbette PANZER de yer alıyor. Şehrin ortasına dev bir tank indirmemizi sağlayan bu hile ile Vice City'de terör estirmek mümkün. Oyunda saatlerini harcayan her gencin tekrar tekrar kullandığı bu hile de unutulmaz GTA: Vice City deneyimimizin harika bir parçası oldu.

7. CTRL + X - Mount and Blade: Warband

7. CTRL + X - Mount and Blade: Warband

Neredeyse her Mount and Blade: Warband oyuncusunun aşina olduğu CTRL + X hilesi ise farklı ekranlarda farklı getiriler sunuyor. Oyuncular bu iki tuşa aynı anda basarak karakter ekranında kahramana 1000 yetenek puanı ekleyebiliyor. Envanter ekranında aynı tuşlara basmak bu kez oyuncunun envanterine 1000 dinar ekliyor.

8. Tuck Tuck Tuck - Age of Empires III

8. Tuck Tuck Tuck - Age of Empires III

Age of Empires III muharebelerini pek ilginç bir noktaya götüren bu hile ise oyuna canavar kamyonları ekliyor. Medeniyetlerin mücadelesini çok daha enteresan bir hale getirmek için tuck tuck tuck yazabilir ve dev kamyonları ordunuza katabilirsiniz.

9. Impulse 101 - Half-Life

9. Impulse 101 - Half-Life

Gordon Freeman'ın kuşandığı HEV Suit Impulse 101 hilesi ile tüm enerjisini tekrar kazanıyor. Popüler oyun hilesi sayesinde silah cephanelerinizi doldurmak ve yürüyen bir mühimmat deposuna dönüşmek mümkün. Dolayısıyla bu hile de Half-Life oynarken dirsek çürütenlerin kesinlikle hatırlayacağı hilelerin başında geliyor.

10. RIPAZHA - GTA: San Andreas

10. RIPAZHA - GTA: San Andreas

Oyun dünyasının şüphesiz en eğlenceli hilelerinden biri olan RIPAZHA oyundaki tüm araçların uçuşa geçmesini sağlıyor. San Fierro, Las Venturas ve Los Santos şehirlerinden çeşitli araçlarla uçmak ve hileyi kapatarak yere çakılmak her GTA: San Andreas oyuncusunun deneyimleri arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
18
10
6
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atalay Çiğdem

8 sı çok yap tim oyunu başlamadan bitirdim