Görüş Bildir
Haberler
League Of Legends 4.19 Yaması Yayınlandı

League Of Legends 4.19 Yaması Yayınlandı

Teknoloji Haberleri
05.11.2014 - 14:48 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 14:53

League of Legends, 2014 sezonu öncesi gelen son güncelleme ile birlikte karakter düzenlemeleri, yeni görseller ve bazı ufak değişiklikler sunuyor.

League of Legends 2014 sezonunun son güncellemesi ile karşımıza çıkıyor. Şampiyonların bazı yeteneklerinde yapılan düzenlemeler dışında, Sion ve Singed şampiyonlarında geniş çaplı değişiklikler ve yeni şampiyon açılış görselleri görülüyor.

Karakterlerin baştan sona yenilenmesi sürecinde sıradaki isim olan Singed , hem görsel olarak güncelleniyor hem de yeteneklerinde bir kaç değişiklik oluyor. Temel şampiyon ve tüm kostümlerinin modeli ve dokuları yenilenen Singed ‘ın artık yeni yetenek simgeleri de var. Artık fırlattığınız bir şampiyon yere düştüğünde sersemlemek yerine, aynı süreyi havada geçiriyor. “ Tut Savur” isimli yeteneğineVallahi Bırakmam ” isimli yeni bir pasif bir özellik alıyor. Bu sayede fırlatılan şampiyon “ Kuvvetli Zamk ” bölgesine düştüğünde 1 saniyeliğine kıstırılmış sayılıyor. Ayrıca bazı durumlarda alakasız yerlere fırlatılan şampiyonlar problemi de kalkıyor. Ultimate yeteneği “ Delilik İksiri” ise eskisine göre daha fazla nitelik artışı sağlıyor.

Yakın zamanda geniş çaplı bir güncelleme ile geri dönüş yapan Sion , güncelleme sonrası hatalarından arındırılıyor ve biraz daha güçleniyor. Eskiden azami can değerine göre can değeri kaybetmesine sebep olan pasif özelliği “ Ölümün Görkemi “, artık şampiyon seviyesine göre artış gösterecek. Böylece daha güçlü karakterin daha kısa pasif yeteneği kullanması durumu ortadan kalkıyor. Ayrıca pasif aktif hale geldiğinde çalışmayan eşyalar ve Yorick ‘in yeteneği sonrası iptal olan pasif yetenek hataları düzeltildi.

Bu iki şampiyona yapılan büyük değişikliklerin haricinde, bazı şampiyonların oyun içerisinde daha dengeli hale gelmesini sağlayacak değişiklikler yapıldı. Ayrıca tam 18 şampiyonun açılış görselleri yenilendi.

Güncelleme ile birlikte oyuna iki yeni kostüm daha ekleniyor. İlki, 11 Kasım 2014 tarihinde sona erecek olan 2014 sezonunun ardından, dereceli oyunlard a Altın ve üzerindeki aşamalarda olan oyunculara hediye edilecek olan Şanlı Morgana kostümü. İkinci kostüm Ölüm Meleği Soraka ise mağazada satışa sunulmuş durumda.

4.19 güncellemesi ile birlikte gelen tüm şampiyon değişikliklerine ve daha fazlasına League of Legends Resmi Sitesi’nden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://techkafa.com/league-of-legends...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0