Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, Lazar Markovic ile Görüşmelere Başlandığını Açıkladı

Fenerbahçe, Lazar Markovic ile Görüşmelere Başlandığını Açıkladı

Fatih
27.08.2015 - 23:38 Son Güncelleme: 28.08.2015 - 00:14

Fenerbahçe, Liverpool forması giyen Lazar Markovic'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağ kanat arayışlarını sürdüren Fenerbahçe , Valencia'nın yıldız ismi Sofiane Feghouli'nin transferinin zora girmesinin ardından rotasını Liverpool forması giyen Lazar Markovic 'e çevirdi.

Goal Sırbistan 'ın edindiği bilgilere göre sarı-lacivertli kulüp, Markovic'i kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.

İki kulüp arasında devam eden temasların da kısa süre içersinde olumlu bir şekilde tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken, 21 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içersinde, hatta prosedürler hızlandırılabilirse yarın resmi imzayı atması bekleniyor. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın özellikle istediği Markovic'in transferini engelleyebilecek tek unsurun, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birinin aynı oyuncu için son anda devreye girmesi riski olduğu; ancak bunun da düşük bir olasılık olduğu kaydedildi.

Liverpool'un 2014 yazında Benfica'dan yaklaşık 30 milyon avro karşılığında transfer ettiği Sırp oyuncu, geçtiğimiz sezon Liverpool forması altında 23'ü ilk 11'de olmak üzere 34 resmi maçta görev almış ve üç gol bir asistlik performans sergilemişti.

Olja Nikolić / Goal Sırbistan

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/4929/%C3%...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0