Görüş Bildir
Haberler
Laptop Almayı Düşünenler Buraya! 5.000 TL Altına Alınabilecek En İyi Notebook Modelleri

etiket Laptop Almayı Düşünenler Buraya! 5.000 TL Altına Alınabilecek En İyi Notebook Modelleri

Ekin Avcı
17.11.2021 - 07:45

Bütçene uygun bir notebook arıyor ve hangisini alacağına karar veremiyor musun? O halde bu içerik sana yardımcı olacak. 5.000 TL altına satın alabileceğin en iyi notebook modellerini senin için seçtik. Kararını vermeden önce göz atmak istersen, HP, Lenovo, Asus, Casper ve Acer'ın bütçene göre en uygun olanı seçebileceğin notebook modelleri için seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

HP Intel Core i3 Freedos notebook

HP Intel Core i3 Freedos notebook

Intel Core i3 işlemcili, 4 GB Ram ve 256 GB SSD kapasitesine sahip HP Intel Core i3 Freedos Notebook şu an indirimde ve fiyatı 4.801,50 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok hafif, güzel bir bilgisayar. Tam bir fiyat performans ürünü. Ev ve standart ofis için fazlasına gerek yok bence.''

LENOVO Full Hd notebook

LENOVO Full Hd notebook

LENOVO Full Hd Notebook 4 GB Ram ve 256 GB SSD kapasitesine sahip ve Intel Core i3 işlemcili. Şu an indirimde. Fiyatıysa 4.749 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Lenovo kalitesi harika! Güzel bir bilgisayar.''

ASUS Hd Freedos notebook

ASUS Hd Freedos notebook

AMD Ryzen 3 işlemcili ASUS Hd Freedos Notebook 4 GB Ram ve 256 GB SSD kapasitesine sahip. Şu an indirimde ve fiyatı 4.222,49 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kargoya hızlıca verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Perşembe sipariş verdim cumartesi geldi. Paketlenmesi özenliydi. Kurulumunu kendiniz yapmanız gerek. Bu uygun fiyata arkadaşlarım da tasarımın bu kadar zarif olmasına şaşırdı. Bayağı bakınıp bu civarda alınabilecek en iyi laptop olduğuna karar getirmiştik. Tam da umduğum gibi geldi.''

Casper Nirvana Intel Celeron notebook

Casper Nirvana Intel Celeron notebook

AMD işlemcili Casper Nirvana Intel Celeron Notebook 8 GB Ram'e sahip uygun fiyatlı bir notebook alternatifi. Şu an indirimde. Fiyatıysa 3.675,33 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kısa sürede geldi. Güzel ve kullanışlı bir laptop.''

ACER Aspire Hd W10 notebook

ACER Aspire Hd W10 notebook

4 GB Ram ve 128 GB SSD kapasitesine sahip ACER Aspire Hd W10 Notebook AMD işlemcili ve uygun fiyatlı bir başka alternatif.. Şu an indirimde ve fiyatı 2.958,50 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Süper! Hızlı kargo.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın