Görüş Bildir
Haberler
Lady Gaga 'House of Gucci'nin Galasına Damga Vurdu! Derin Yırtmacını Sıyırınca İç Çamaşırı Gözüktü...

Lady Gaga 'House of Gucci'nin Galasına Damga Vurdu! Derin Yırtmacını Sıyırınca İç Çamaşırı Gözüktü...

Müge Kakşi
11.11.2021 - 20:42

Dünyaca ünlü Amerika'lı şarkıcı Lady Gaga farklı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Bu kez House of Gucci'nin (Gucci'nin Evi) Londra galasına katılan ünlü şarkıcı giydiği kıyafetle tüm gözleri üzerine çekti. Cesur yırtmacıyla kameralara poz veren Gaga yırtmacını bile isteye yukarı sıyırınca olanlar oldu. İşte Lady Gaga'nın giydiği o kıyafet ve cesur pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yılın beklenen yapımları arasında yer alan ‘House of Gucci’ (Gucci’nin Evi) filminin galası dün akşam Londra’daki Odeon Sineması’nda yapıldı. Filmin başrolünde yer alan şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga ise galada boy gösterdiği kıyafetiyle çok konuşuldu. Schiaparelli imzalı mor renkli ve derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlar dikkatleri üzerine çekti. İşte Lady Gaga'nın o halleri...

Lady Gaga'nın Kıyafeti Gucci'nin Gecesine Damga Vurdu

Lady Gaga'nın Kıyafeti Gucci'nin Gecesine Damga Vurdu

Bu yılın en merakla beklenen yapımları arasında yer alan ‘House of Gucci’ (Gucci’nin Evi) filminin galası dün akşam Londra’daki Odeon Sineması’nda yapıldı. Gecede, filmin başrolünde yer alan şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, Schiaparelli imzalı mor renkli kıyafetiyle geceye damga vurdu. Gaga’nın mücevherleri ve aksesuar seçimleri de yine stilinin öne çıkan parçaları arasındaydı.

Lady Gaga'dan Olay Pozlar

Lady Gaga'dan Olay Pozlar

Kendine özgü platform topuklu ayakkabılarıyla galada yer alan Gaga, dramatik görünümünü yine kendine özgü makyajıyla tamamladı. Gaga, mor elbisesinin pelerini uçuşurken poz vermeyi de ihmal etmedi.

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın üstlendiği ‘House of Gucci’ filmi, boşandıktan sonra moda markası Gucci'nin varisi Maurizio Gucci'yi tetikçi tutarak öldürttüğü için 18 yıl hapiste kalan Patrizia Reggiani'yi anlatıyor.

‘House of Gucci’nin Başrolü Oldu

‘House of Gucci’nin Başrolü Oldu

Lady Gaga, filmin galasından önce İngiltere’deki Vogue dergisinin kapağında yer almıştı. İkinci büyük filmi için dergiye nasıl hazırlandığını anlatan Gaga, “Bir buçuk yıl Reggiani (filmdeki karakteri) olarak yaşadım” dedi. Gaga sözlerini, “Ve bunun dokuz ayı boyunca aksanla konuştum. Kameralar yokken bile bunu bırakmadım. Bir sarışın olarak aksanla konuşmam neredeyse imkansızdı. Anında saçımı boyamak zorunda kaldım ve çekimler biter bitmez geri boyadım. Bu film bana çok şeyin farkında olmamı sağladı” ifadeleriyle sürdürdü.

Derin Yırtmacı İse Dikkat Çekti

Derin Yırtmacı İse Dikkat Çekti

Ayrıca kırmızı halının üzerinde bol bol poz vermeyi ihmal etmeyen Lady Gaga'nın derin yırtmaçlı elbisesinin önünü açarak iç çamaşırını göstermesi ise geceye damgasını vurdu. 

Filmdeki rol arkadaşı Aman Driver ile poz veren Gaga, tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Harikasın Cool Gaga.