Görüş Bildir
Haberler
Kuzey Vargın’ın Kızı Tuğçe Vargın’dan Olay Sözler: Onun İçinden Geçeceğim, Katliam Yapacağım!

Kuzey Vargın’ın Kızı Tuğçe Vargın’dan Olay Sözler: Onun İçinden Geçeceğim, Katliam Yapacağım!

Yeşilçam’ın en sevilen oyuncularından biri olan Kuzey Vargın, 13 Ağustos 2017'de 77 yaşındayken böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetmişti. Eski Türk filmlerinin en sevilen isimlerinden olan ve son dönemde dizilerde de boy gösteren Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın ile yeniden gündemde. Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın, birlikte çalıştığı iş arkadaşı ile kavga etti. Tuğçe Vargın, tehditleri sebebiyle karakolluk oldu. İşte Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın’ın karıştığı kavganın detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk sinemasının efsane oyunlarından biri olan Kuzey Vargın ismi, kızının karıştığı olay sebebiyle yeniden gündeme geldi. 2017 yılında aramızdan ayrılan Kuzey Vargın’ın kızı Tuğçe Vargın, iş arkadaşına savunduğu tehditler sebebiyle karakolluk oldu.

Tuğçe Vargın: Onun İçinden Geçeceğim!

Tuğçe Vargın: Onun İçinden Geçeceğim!

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Tuğçe Vargın, birlikte çalıştığı Beste Çetindağ ile anlaşmazlık yaşayınca hem iş, hem de arkadaşlık ilişkisini bitirdi.

Bunun ardından Çetindağ'ın kendi görümcesiyle görüştüğünü öğrenen genç kadın, küplere bindi.

Tuğçe Vargın, Çetindağ'ın eşini arayarak, 'Onun içinden geçeceğim, katliam yapacağım' diyerek tehditler savurdu. Çetindağ şikayetçi olunca soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın