Görüş Bildir
Haberler
Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Ofis Dekorasyonu

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Ofis Dekorasyonu

Artstyle Mimarlık
06.03.2014 - 11:37 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 23:10

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar Ofis Dekorasyonu

Son yılların en popüler ve en fazla izlenen dizilerinden biridir Kurtlar vadisi,Kurtlar Vadisi ,adından hem Türkiye de hemde tüm Orta Doğu ve Avrupa da hatta ve hatta Okyanus ötesinde bile adından fazlasıyla söz ettirmiştir.

  Yaklaşık 10 yıldır Türkiye de yayında olan Kurtlar Vadisi dizisi herşeyiyle adında sıkça söz edilen dizilerden olmuştur.Türkiyenin belkide uluslararası en fazla izlenen dizilerinden biri olmuştur.

   Kurtlar Vadisi Dizisinde en Çok Konuşulanlar

1-Herbölümde fazlasıyla insan öldürülmesi,Türkiye de daha fazla öldürülecek oyuncu kaldımı ki sorusunu akıllara getirmiş,Hatta aynı bölümde bazen bir kişi birden fazlamı ölüyor sorusu da akıllara takılmamış değildir.

2-Gündemi yakından takip etmesi,Kurtlar vadisi Türkiye ve uluslararası gündemi o kadar yansıtıyorki,akıllara acaba senaryosu olmayıp sadece gündemdeki olaylara göremi dizi devam ediyor sorusunu uyandırıyor.

3-Bu adamların Silahları Kaç mermi alıyor? Akıllara takılan başka bir soruda oyuncuların operasyonlar sırasında silahlarında hiç merminin bitmemesi

4-Bu adamlar hiçmi vurulmaz,Onca operasyona girip çıkıyorlar onca badireler atlatılıyor,yahu bu adamlar hiç mi vurulmaz(taki oyuncular diziden ayrılmak istedikleri ana kadar bakınız Memati Baş)

5-Bu adamlar Hiç mi açık renk Takım elbise giymez?

ve gelelim bizimle alakalı olan duruma ,Dizideki ağır ağabeylerin odalarının dekorasyonuna,Dizide birçoğumuz Polat Alemdarın odalarının dekorasyonunu merak etmiyor değiliz

Belkide birçoğumuz Polat Alemdarın Ofis Dekorasyonu,Polat Alemdarın Ofis Mobilyası,Polat Alemdarın Duvarındaki Tablo ve benzeri aramalarla internet başına geçmişizdir.

Bizde sizlere Polat Alemdarın Ofis Dekorasyonundan Fotolar ve Dekorasyonunda neler var ve bunları Ofislerinizde Nasıl Uygularsınız Bu konuda yardımcı olacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polat Alemdarın Ofis Dekorasyonunda Neler var

Polat Alemdarın Ofis Dekorasyonunda Neler var

Dikkat ettiyseniz kahramanımız Polat Alemdar her zaman Koyu ve hatta siyah tonları kullanmıştır ofislerinde giysilerinde hatta arabalarında,Yani rengimiz Siyah

Polat Alemdarın Eski Ofisinden Görüntüler

Polat Alemdarın Eski Ofisinden Görüntüler

Büyük ve İhtişamlı bir Masa, ve onu tamamlayan Bir Tablo

Büyük ve İhtişamlı bir Masa, ve onu tamamlayan Bir Tablo

Arkada bulunan tablo aslında yapımcı şirketin logosu, sadece 90 derece yatık konulmuş

Siyahtan taviz verilmiyor

Siyahtan taviz verilmiyor

Odalarında her zaman koyu ve ağır renkler kullanılmasına dikkat edilmiştir.

Polat Alemdar Artık Aksaçlı

Polat Alemdar Artık Aksaçlı

Duvarlarda kimi zaman siyah duvar kağıtları kimiz zamansa basit bir Brüt beton yüzeyi bırakılarak dekorasyon tamamlanıyor.

Yukarda gördüğümüz fotolarda Polat Alemdarın eski ofisi yani İhtiyarların başı yani aksaçlı Polat olmadan evvel kullandığı ofisine ait fotoları görünmektedir.

POLAT ALEMDARIN AKSAÇLI OLARAK KULLANDIĞI YENİ OFİSİNİN DEKORASYONU NASIL YAPILABİLİR?

Polat Karakterinin Yeni Odasının dekorasyonu ve bu dekorasyonun nasıl yapıldığını merak edenler için yazının devamı Burda

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın