Görüş Bildir
Haberler
Kulüp Dizisinin Selim'i Salih Bademci Kariyeri Hakkında Konuştu! ''Şansım Yaver Gitti!''

Kulüp Dizisinin Selim'i Salih Bademci Kariyeri Hakkında Konuştu! ''Şansım Yaver Gitti!''

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden biri olan Salih Bademci, oynadığı dizilerde sergilediği inanılmaz performansıyla herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Birbirinden değerli birçok yapımda rol alan Salih Bademci önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Bademci, rol aldığı projelerin ön plana çıkmasıyla ilgili konuştu. Bademci ''Şansım yaver gitti!'' ifadelerini kullandı. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakışıklı oyuncu Salih Bademci, yer aldığı her projede bir adım öne çıkmayı başarıyor. 37 yaşındaki Salih Bademci, geçtiğimiz akşam Cihangir'de yer alan ünlü bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bademci, 'Uzun zamandır gelmek istiyordum bu mekana. Erkan Şen arkadaşım olur, güzel bir sohbet gerçekleştirdik' ifadelerini kullandı.

''Şansım Yaver Gitti!''

''Şansım Yaver Gitti!''

Rol aldığı projelerin ön planda olması hakkında da konuşan oyuncu, 'İşimi severek yapıyorum, geçen sene şansım yaver gitti ve güzel projelerde iyi oyuncular ile oynadım. Bu sezonda birkaç projem olacak zaten, yakında duyarsınız' dedi.

GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' Ödülü!

GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' Ödülü!

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda GQ Türkiye Men of the Year 2021 ödülleri sahiplerini bulmuştu.GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülüne layık görülen Bademci, göz yaşlarını tutamamıştı. Özellikle Kulüp dizisindeki performansıyla büyük alkış alan Salih Bademci sahneye konuşma yapmaya çıktığında ise duygusal anlar yaşadı.

''Yalancı'' Dizisinden Erken Veda!

''Yalancı'' Dizisinden Erken Veda!

Salih Bademci'nin' Mehmet Emir' karakteriyle Burçin Terzioğlu'na eşlik ederek başrollerini paylaştığı ve Show TV'de izleyicisiyle buluşan 'Yalancı' dizisi, geçtiğimiz aylarda 10'uncu bölümüyle ekranlara veda ederek seyircisini üzmüştü.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın