Görüş Bildir
Haberler
Kremlin Ukrayna'ya Avusturya ve İsveç Modellerini Önerdi

Kremlin Ukrayna'ya Avusturya ve İsveç Modellerini Önerdi

Batuhan
16.03.2022 - 13:50

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Ukrayna'nın tarafsızlığı konusunda üzerinde uzlaşma sağlanabilecek yeni bir model ortaya attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Rusya ile Ukrayna heyetleri arasındaki görüşmeler devam ederken, Kremlin'den Ukrayna'nın gelecekte silahlardan arındırılması şartı konusunda yeni bir öneri geldi. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Avusturya ve İsveç'in tarafsızlık modeline benzer şekilde kendi ordusuna sahip bir Ukrayna'nın olası bir uzlaşma formülü olabileceğini söyledi.

Peskov, 'Bu, şu an konuşulan ve gerçekten bir taviz olarak görülecek bir durum' dedi. 

Rusya'nın Ukrayna'dan talepleri arasında, silahtan arındırılması, NATO üyeliği hedefinden vazgeçmesi, Kırım'ın Rusya toprağı, Donbass'daki Lugansk ve Donetsk'in de bağımsız olarak tanınması bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
8
7
6
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yeter

Batinin ukraynayi gazlamasinin tek sebebi rusyaya yaptirimlara bahane bulmakti. Istediklerini de aldilar . Bu saatten sonra ne kadar az masum insan ölürse o ... Devamını Gör

Halil Değerli

Çok doğru bir tespit...

Trabzonnn

Ben anlaşmazdım böyle şerefsizlere istediğini vermeyeceksin şehir savaşı yapacaksın vur saklan verdirebildiğin kadar kayıp verdir.

Ukela

Ya Rusya şehir savaşı yerine hadi senin şehirlerini yerle bir edeyim , geriye üzerinde konuşacak bir Ukrayna kalmasın derse ?

bagy

90'larda nükleer silahlardan Kremlin ile yaptiklari anlasma ile arinmisti zaten Ukrayna ve suanki halini görüyoruz. bence silahlardan arindirilmasi sartini k... Devamını Gör

Minister of Magic

Yaptıkları anlaşma sonucunda Ukrayna'nın nükleer silahlarını vermesi sonucunda Rusya Ukraynaya saldırmama güvencesi vermişti bu gün gelinen sonuç ortada. Ben... Devamını Gör