Görüş Bildir
Haberler
Kredi Kartsız Uçak Bileti Dönemi Başlıyor

Kredi Kartsız Uçak Bileti Dönemi Başlıyor

Online uçak bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com ile güçlü katılım bankası Kuveyt Türk’ün kredi kartı kullanmadan uçak bileti satışına imkan sağlayacak bir proje geliştirdikleri ve projenin önümüzdeki günlerde, hayata geçeceği öğrenildi. Gelin detaylara hep birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kredi kartsız bilet satışı nasıl olacak?

Kredi kartsız bilet satışı nasıl olacak?

Aldığımız bilgilere göre internetten uçak bileti alırken kart numarasını güvenlik nedeniyle paylaşmak istemeyen, limitinin azalmasından hoşlanmayan, taksitli alışverişleri nedeniyle limiti alacağı bilete yetmeyen ya da kredi kartı olmayan herkesin kullanabileceği yeni yöntemle sadece TC Kimlik numarası ile uçak bileti satın almak mümkün hale geliyor.

Uçuş Finansmanı

Uçuş Finansmanı

Konuyla ilgili yaptığımız araştırmada projenin adının ‘’Uçuş Finansmanı’’ olduğu, uçak biletini kart kullanmadan almaya imkan tanımasının yanı sıra 6 aya kadar taksit imkanı da vereceği ve finansmana bilet alırken uygulamadan ayrılmadan ödeme adımında başvurulabileceği bilgilerine ulaştık.

Kuveyt Türk ile ucuzucuyorum.com’un oluşturdukları sistem Türkiye’ye yabancı değil ancak uçak bileti satışında ilk kez kullanılacak olması nedeniyle şimdiden ilgi göreceğe benziyor. 

Müşterilerine uçak bileti satın alırken kredi kartı yerine bireysel finansman ile uçak bileti almalarına imkan verecek olan 'Uçuş Finansmanı'nın test aşamalarını tamamladığı ve kısa süre içinde hayata geçirileceği, böylece artık kredi kartı olup da kullanmak istemeyen ya da kredi kartı olmayan herkesin internetten kolayca uçak biletlerini satın alabileceği, resmi açıklamanın bu hafta içinde ya da önümüzdeki haftanın başında yapılacağı konuşuluyor.

Uçak Biletinde Yeni Bir Dönem

Uçak Biletinde Yeni Bir Dönem

Sistem nasıl işlerse işlesin, artık kredi kartı olmadan da uçak bileti satılacağı  bilgisi kesin. Bu da bir dönemin sonuna gelindiğini gösteriyor. Artık kredi kartı olsun ya da olmasın herkes TC Kimlik Numarası ile kişisel uygunluğu oranında biletini uçuş finansmanı ile satın alarak istediği yere uçabilecek. 

Bu güzel imkanı sunan  uçak bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com ve Kuveyt Türk'e tüm seyahatseverler adına teşekkür ediyoruz. Uçak biletinizi aramaya şimdiden başlamak için https://ucuzucuyorum.com/ucak-bileti bağlantısını kullanabilirsiniz.

Ödemeden Uçuran Finansman

Ödemeden Uçuran Finansman

Yine aldığımız bilgilere göre uçak biletinizi alırken kullanacağınız finansmanınızın ödeme gün ya da taksit sayısına göre belirleme gibi bir şart bulunmuyor. Yani biletinizi yarın için alıp ilk ödemenizi 1 ay sonra yapabilme imkanı da sunuluyor. En önemlisi yurt içi ve yurt dışı ayrımı da yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın