Görüş Bildir
Haberler
Kraliyet Ailelerinin Okuyunca Kalbinizi Isıtacak Aşk Dolu Evlilik Tekliflerinin Hikayesini Anlatıyoruz!

Kraliyet Ailelerinin Okuyunca Kalbinizi Isıtacak Aşk Dolu Evlilik Tekliflerinin Hikayesini Anlatıyoruz!

Aybk Y.
11.07.2022 - 06:47

Sevdiğinizle bir ömür geçirmenin ilk adımı olan evlilik tekliflerinin hepsinin özel olduğu aşikar. İşte sizlere kraliyet ailelerinin hayatlarını nasıl birleştirdiklerini anlattığımız romantik bir liste hazırladık. Buyurun yazımıza.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Philip

1. Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Philip

Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip birbirlerini ilk kez bir düğünde gördüler. İlk görüşte aşkı yaşayan bu çiftin karşılaşması 5 yıl sonra tekrar gerçekleşmiş ve aşk bacayı sarmış. Yıllar süren konuşmalardan sonra evlenmeye karar vermişler. Prens Philip, Kraliçe Elizabeth'e annesi Battenberg Prensesi Alice'e ait olan bir taçtan alınan elmastan yapılan bir yüzükle evlenme teklifi etmiş.

2. Prens William ve Kate Middleton

2. Prens William ve Kate Middleton

2003'den beri sevgili olan bu çift 11 yıldır evli ve 3 de güzel çocukları var. Prens William teklifi babasının onları annelerinin ölümünden kısa bir süre sonra götürdüğü ve kalbinde özel bir yeri olan Kenya'da yaptı. Prens William evlilik teklifinde 3 haftadır yanında taşıdığı Prenses Diana'nın safir yüzüğünü kullandı.

3. Prens Harry ve Meghan Markle

3. Prens Harry ve Meghan Markle

Çift, mutlu haberi Kensington Sarayı'nın bahçesinde paylaştı ve sonrasında teklifin nasıl gerçekleştiğini anlattılar. Prens Harry, Kensington Sarayı'ndaki sıradan bir gecede tavuk kızartırlarken bir dizinin üstüne çökerek soruyu sorduğunu söyledi. Meghan ise bu evlilik teklifinin çok doğal ve romantik bir sürpriz olduğunu söyledi.

4. Mike ve Zara Tindall

4. Mike ve Zara Tindall

Prens William ve Kate Middleton'ın nişanlanmasından kısa bir süre sonra nişanlanma haberleri gelen çift ilk olarak 2003 yılında bir araya geldiler. Fakat nişanlanma haberleri Prens William ve Kate Middleton'ın nişan haberi kadar ilgi görmedi. Mike Tindall evlilik teklifini Regency'deki evlerindeyken yüzükle içeri girip diz çökerek yaptığını söyledi. Zara Tindall'ın şaşırdığını ve gülmeye başladığını söyleyen Mike Tindall sonunda teklifine evet yanıtı aldığını da söyledi.

5. Prince Andrew and Sarah Ferguson

5. Prince Andrew and Sarah Ferguson

Çocukken de birbirlerine çok sık rastlarlayan ve hatta birlikte kovalamaca bile oynayan çiftin ilişkilerine Prenses Diana'nın da desteği oldu. Bu yüzden çift 1981deki düğünlerine Prenses Diana'yı da davet ettiler. Prens Andrew çift için özel olan ve ilk öpücüğünü paylaştıkları yer olan İskoçya'nın Floors Kalesi'nde Birmanya yakut ve 10 damla pırlantadan oluşan özel yapım bir yüzükle evlenme teklifi etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Prens Edward ve Sophie Rhys-Jones

6. Prens Edward ve Sophie Rhys-Jones

1993 yılında bir tenis etkinliğinde karşılaşıp tanışan ve 5 yıl boyunca sevimli bir aşk yaşayan bu çiftin aşk hayatı Prens Edward'ın evlilik teklifiyle başka bir seviyeye atladı. Prens tek dizinin üstüne çökerek evlenme teklifi etti bu teklifi de 2 karat oval pırlanta ve 2 kalp şeklinde değerli taştan oluşan beyaz altın bir yüzükle de taçlandırdı. Çift evlilik teklifinden birkaç hafta sonra, nişanlandıklarını dünyaya duyurdu.

7. Prince Charles ve Prenses Diana

7. Prince Charles ve Prenses Diana

1981'de Prens Charles, güzeller güzeli Prenses Diana ile nişanlandığını duyurduğunda bütün bakışları üzerine topladı. Prens aslında Diana'nın ablası ile birlikteydi. Fakat bu birliktelik Diana'yla Prens'in görüşmesi için bir engel değil aksine bir teşvik olmuştu. Diana Prens'in ailesi tarafından oldukça büyük bir ilgi görüyordu. Bu da Prens'in evlilik teklifi etmesinde büyük bir rol oynadı. Prens Windsor Kalesi'nde soruyu sormak için Diana'yı çocuk odasına götürdü ve evlenme teklifi etti.

8. Prenses Eugenie ve Jack Brooksbank

8. Prenses Eugenie ve Jack Brooksbank

Evlenme teklifinden önce 7 yıldır birlikte olan çift Nikaragua'da güzel bir gün batımının tadını çıkarırken Jack Brooksbank'ın evlilik teklifiyle bu sevimli aşklarını taçlandırdılar. Prenses Eugenie gölün çok güzel olduğunu ve ışıkların daha daha önce hiç görmediği kadar güzel olduğunu ve bu anın inanılmaz olduğunu düşünürken Jack Brooksbank evlenme teklifi etti. Evlenme teklifini yüzüksüz yapan Brooksbank ilk önce prensesin onaylamasını beklediğini söyledi.

9. Prens Carl Philip ve Sofia Hellqvist

9. Prens Carl Philip ve Sofia Hellqvist

Evlilik teklifinde her şeyin özel olmasını isteyen İsveç Prensi Carl Philip, Sofia Hellqvist için muhteşem bir yüzük tasarlamaya başladı. Prens Carl Philip yüzüğü bitirdikten hemen sonraki sabah, hayatlarını sonsuza dek değiştirecek olan soruyu sorarak Sofia Hellqvist'i şaşırttı. Böylece nişanlanmadan önce 4 yıldır birlikte olan çift ilişkilerini farklı bir boyuta taşımış oldu.

10. Prens Frederik ve Mary Donaldson

10. Prens Frederik ve Mary Donaldson

Danimarka Prensi, evlilik teklifinin samimi ve çiftin baş başa o anın tadını çıkarmasını istediği için teklifin bir yüzükle Roma'da olmasını planladı. Diz çökerek evlilik teklifi eden Danimarka Prensi Frederik, Mar Donalson'un hayır dememesi için elinden gelen her şeyi yaptı ve evet cevabını aldı. Baş başa çok mutlu bir an geçirdiklerini söyledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın