Görüş Bildir
Haberler
KPSS 2022 Tarihi Belli Oldu mu? KPSS 2022 Ne Zaman Yapılacak? KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve Orta Öğretim...

KPSS 2022 Tarihi Belli Oldu mu? KPSS 2022 Ne Zaman Yapılacak? KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans ve Orta Öğretim...

Türkiye’de milyonlarca insan her yıl KPSS sınavlarında ter döküyor. Kamu kuruluşlarına atanmak için KPSS sınavlarına katılan adaylar, KPSS hazırlarına şimdiden başladı. KPSS tarihi kamuda memur olarak atanmayı bekleyen adayların gündeminde yer alıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nca (ÖSYM) 2022 yılında yapılacak sınavların tarihleri, söz konusu sınavlara katılım sağlayacak olanlar, başvuru işlemlerine 2022 KPSS takvimine göre yön verecekler. KPSS Lisans-Ön lisans ve Ortaöğretim başvuru ÖSYM'nin yayınlayacağı kılavuz bilgileri ile alınıyor. Peki, KPSS 2022 ne zaman yapılacak? İşte, KPSS Lisans-Ön lisans ve Ortaöğretim başvuru tarihleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KPSS sınav ve başvuru tarihi için gözler ÖSYM’den gelecek açıklamaya çevrildi. Memur olmak isteyen adayların katılım sağlayacağı 2021 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi ÖSYM başvuru takvimini internet sitesinden duyuracak. Geçtiğimiz yıl KPSS lisans başvuruları 28 Mayıs tarihinde başlayıp ve 14 Haziran'da sona ermişti. İlk oturum ise 1 Ağustos tarihinde yapılmıştı. Ancak 2022 ÖSYM sınav takviminin yayımlanması ile beraber bu yılki sınav tarihleri de belli olacak.

KPSS Ne Zaman Yapılacak?

KPSS Ne Zaman Yapılacak?

2022 KPSS tarihleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 2022 ÖSYM sınav ve başvuru takvimi yayınlanır yayınlanmaz 2022 KPSS tarihleri de belli olacak.

Geçtiğimiz yıl KPSS lisans başvuruları 28 Mayıs tarihinde başladı ve 14 Haziran'da sona erdi. İlk oturum olan Genel Yetenek Genel Kültür oturumu ise 1 Ağustos tarihinde yapıldı.

En son 2020 yılında gerçekleştirilen ön lisans oturumu iki yılda bir yapıldığı için önümüzdeki yıl yeniden düzenlenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uğur bilinmez

clickbait mükemmel