Görüş Bildir
Haberler
KPSS 2022/1 Tercih Sonuçları Açıklandı! KPSS 2022/1 Tercih Sonuçları Sorgulama Ekranı

KPSS 2022/1 Tercih Sonuçları Açıklandı! KPSS 2022/1 Tercih Sonuçları Sorgulama Ekranı

dicle demir
20.07.2022 - 11:51

KPS/1 tercih işlemleri 30 Haziran tarihinde başlayıp 7 Temmuz tarihinde sona ermişti. Sınava girip tercih yapan adaylar tercih sonuçlarını heyecanla beklemeye başladılar. ÖSYM'nin yaptığı son dakika açıklamasına göre tercih sonuçları belli oldu ve erişime açıldığı bildirildi. Peki tercih sonuçlarına adaylar nereden bakabilir? İşte tercih sonuçları sorgulama ekranı ve detayları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı kamu kuruluşlarının kadrolarının ve pozisyonlarının belirlenmesi için yapılan KPSS sınav tercih sonuçlarının açıklanması üzerine adaylar tercih sonuçlarına nereden ve nasıl bakmaları gerektiğini araştırmaya başladı. Tercih işlemleri bildiğimiz gibi 7 Temmuz'da sona ermişti. Ardından tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olmuştu.

KPSS/1 Tercih Sonuçları Açıklandı! Adaylar Sonuçlarına Nereden Bakabilir?

KPSS/1 Tercih Sonuçları Açıklandı! Adaylar Sonuçlarına Nereden Bakabilir?

ÖSYM, KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar 30 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında tercihlerini yapmasının ardından, tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte bazı kamu ve kuruluşlarına yerleştirilme işlemleri tamamlandı.

Adaylar yerleştirme sonuçlarına   **https://sonuc.osym.gov.tr** internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın