Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Aşısı Yaptırdıktan Sonra Hayatını Kaybeden Doktorun Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Koronavirüs Aşısı Yaptırdıktan Sonra Hayatını Kaybeden Doktorun Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Deniz Gök
08.01.2021 - 18:50 Son Güncelleme: 08.01.2021 - 20:26

ABD'nin Florida eyaletinde Pfizer tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının ilk dozunu alan doktor Gregory Michael, aşı olduktan 2 hafta sonra hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülke olan ABD’de salgınla mücadele devam ediyor. Son olarak koronaya karşı 1 günde 4 binden fazla kayıp veren ABD’de bir yandan aşılama da sürüyor.

HaberTürk'ün aktardığına göre Pfizer tarafından geliştirilen aşının sağlık görevlilerine yapıldığı ülkede, korona aşısı olan Gregory Michael adlı doktor aşıdan 2 hafta sonra hayatını kaybetti.

Florida’da bir hastanede çalışan 56 yaşındaki Gregory Michael, 18 aralıkta aşının ilk dozunu aldıktan 3 gün sonra ellerinde ve ayaklarında küçük lekeler ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan eşi Heidi Neckelmann, Gregory Michael’in hastaneye gittiğini ve kan değerlerinin normal seviyenin çok altında tespit edildiğini söyledi. Daha sonra eşinin yoğun bakıma alındığını söyleyen Neckelmann, eşinin kısa süre sonra hayatını kaybettiğini sözlerine ekledi.

Miami-Dade County Tıbbi Muayene Ofisi, Florida Sağlık Bakanlığı ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri ile birlikte Michael’ın ölümünü hakkında soruşturma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
27
8
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kata kulli

Adam daha ilk doz da ölmüş, eğer ikinci üçüncü dozuda alsaymış ölümde nirvanaya ulaşacakmış amk.

Zur

3 ay önce eski işimden kovulduktan sonra, benim için bir cankurtaran olan bu harika şirketi çevrimiçi öğrenme şansım oldu ... Çevrimiçi ev tabanlı işler sunu... Devamını Gör